DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:47

Kayle İtem Dizilimi – Kayle İtem Build

Kayle İtem Dizilimi – Kayle İtem Build

Oyun dünyasında oldukça büyük bir ses getiren LoL oyunu çıkış tarihinin üzerinden seneler geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Tam tersi yerinde ve zamanında yapmış oldukları güncellemeler sayesinde bünyesine her geçen gün yeni yeni oyuncular eklemektedirler. İçinde barındırdığı birbirinden esrarengiz yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden ilgi çekici hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekebilmeyi başarmıştır. Bunun yanında oyuncuların isteğinde ışık hızında cevap veren yapımcı firma büyük bir kitlenin desteğini arkasına almayı başarmıştır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular için hazırlamış olduğumuz karakter hikayesi ve item dizilimi serisinin yeni bir başlığı olan Kayle İtem Dizilimi – Kayle İtem Build başlıklı yazımız Kayle severler için hazırlanmıştır. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Kayle karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimin anlatmaya başlayalım.

Kayle

Topraklarında yaşanan büyük savaşların zamanına denk gelen doğumu ile Kayle, doğuştan bir savaşçı olarak yetiştirilmiştir. Yaşamış olduğu coğrafyadan dolayı ister istemez birçok savaş yeteneği edinmeyi başarmıştır. Annesini savaşta kaybeden Kayle ondan miras kalan fikirleri yaşatmaya devam etmektedir. İkiz kardeşi ile birlikte yaşamış olduğu toprakları savunmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Elinde bulunan alevden kılıçlarıyla birlikte karşısına çıkan herkesi büyük bir keyif ile cezalandırmaya devam etmektedir. Bunu yaparken içinde en ufak bir sızlama olmayan Kayle, gün geçtikçe bir savaş makinesine dönüşmektedir. Bunu gören düşmanlar Kayle’den kaçabilmenin yollarını arasa da bunun pek bir faydası yoktur. Herkes er ya da geç Kayle’nin alevli kılıcının tadına bakacaktır.

Kayle İtem

Oyuncuların dizmiş olduğu item dizilimi sayesinde tam bir savaş makinesine dönüşen Kayle karakterinin doğru item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada genellikle Nashor’un Dişi itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  3. Daha sonra Vadiyaran itemini kullanan oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Rabadon’un Şapkası itemini kullanmaktadır.
  5. Hemen ardından Aklın Sonu itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Rylai’nin Kristal asası itemini tercih eden oyuncular bu itemle birlikte item dizilimini sonlandırmaktadır.

Karakterler doğru item dizilimi ile gerçek potansiyllerini ortaya koyabilmektedir. Kayle İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.