DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:46

Kayle Rün S13 - Kayle Rün Build

Kayle Rün S13 - Kayle Rün Build

2009 yılında başlayan League Of Legends fırtınası tüm hızıyla devam etmektedir. Bu oyunda da karakterler çok önemlidir ve karakterlerin sahip olduğu özellikler karakter seçiminde büyük rol oynamaktadır. Bu yazıda da Kayle şampiyonunun rünlerini anlatacağız. Kayle Rün S13 - Kayle Rün Build konusundaki yazımızla merak edilen Kayle konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Kayle seçimi konusunda sizlere yol gösterici bilgiler verecektir.

Kayle

Kayle rün savaşlarının en yükseldiği dönemde doğmuştur. Aynı zamanda Adaletin Sureti'nin kızıdır. Adaleti ilahi ışıktan olan kanatlarıyla sağlamıştır. Annesinin mirasını böylelikle yaşatmış oldu. Uzun zaman Demacia'nın muhafızlığını yaptı ikiz kardeşi Morgana ile beraber. Ancak bir süre sonra vakti geldiğinde ölümlü olanların doğruluktan saparak yanlışa döndüğünde bu dünyadan ayrıldı. Ancak halâ herkes onun alevli kılıçlarla suçluları alt etmesinden söz ediyor. Bir çok kişi de onun hala geri döneceğini umut ediyor.

Kayle Rünleri

  1. Kayle'nin isabet bazında en fazla tercih edilen iki rünü, ikisi de %90 tercih oranıyla çeviklik rünü ve son direniş rünüdür. Tüm bazlarda en fazla tercih edilen rünler de diyebiliriz.
  2. İsabet bazındaki rünlerinin devamında %71'lik oranla pratik zeka gelir. %57 tercih oranıyla ölümcül tempo ve %38 tercih oranıyla ayağı çabuk rünü onu takip eder.
  3. En az tercih edilen rünü ise %29 oranla oldukça az tercih edilen zafer rünüdür. Kayle'nin isabet rünlerinin sayısı fazladır ancak azar azar hepsi tercih ediliyor denebilir.
  4. Azim bazında ise en fazla tercih edilen rün %52 ile gözü kara rünüdür. Sonraki tercih edilen rünler ise ikisi de %43 oranla seçilen ikinci şans ve aşırı büyüme rünüdür.

Görüldüğü üzere Kayle aslında ortalama bir şampiyondur diyebiliriz. Yüksek oranda tercih edilen az rünü vardır. Diğer rünler orta düzeyde seçiliyor. Bu da bize bir fikir veriyor. Birçok oyunda olduğu gibi bu oyunda da sadece karakterin gücü ve sahip olduğu rünleri değil, oyuncunun oynadığı oyunun tarzı da önemlidir. Sadece Kayle Rünleri ile oyunda başarı sağlanamayacağı unutulmamalıdır.