DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:47

Kayn İtem Dizilimi – Kayn İtem Build

Kayn İtem Dizilimi – Kayn İtem Build

Dünya çapında moba strateji oyunları kategorisinde en aktif ve aynı zamanda en çok oyuncu sayısına sahip olan League Of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda yapılan güncellemeler ve yenilikler sayesinde popülerliğini yitirmemiştir. Ayrıca içinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı ve birbirinden enteresan olan yüzlerce hikâye sayesinde daha da cazip bir seçenek hâline gelmektedir. Öyle ki, ana karakterlerini belirleyen oyuncular bu karakterleri daha rahat benimseyin daha rahat oynayabilmek için kendilerine rehber aramaktadırlar. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin doğru item dizilimini anlatmaktayız. Kayn İtem Dizilimi – Kayn İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyunculara Kayn karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru ve en çok kullanılan item dizilimini aktarmak istedik. Dilerseniz lafı daha fazla dolandırmadan sizlere Kayn karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Kayn

Ustasından öğrenmiş olduğu gölge büyüsünde ustalaşması sayesinde karşısına çıkan rakipleri hiç zorlanmadan alt etmeyi başaran Kayn, yaşamış olduğu toprakların gölge tarikatının başına geçmeyi başarmıştır. Bu sayede toplumunun önderi olan Kayn toplumuna güzel bir yaşam sunma şansını elde etmiştir. Elinde bulundurduğu son derece tehlikeli silahını sağa sola savururken adeta keyfinin zirvesini yaşamaktadır. Elinde bulundurduğu silahı Kayn’ı ele geçirirse sahip olduğu toprakların sonu hiç de iyi olmayacaktır.

Kayn İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde gücünün zirvesine ulaşabilen Kayn karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Kaniçen itemini satın alarak maçlarına başlamaktadır.
  2. Hemen ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın alan oyuncular maçlarına bu itemle devam etmektedir.
  3. Üçüncü sırada birçok oyuncu Kara Balta itemini tercih etmektedir.
  4. Daha sonra Ölümün Dansı itemini satın almaktadır.
  5. Sonrasında Ruh Gömleği itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Shojin’in Mızrağı itemini tercih etmektedir.

Kayn İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir. Doğru item dizilimi ile oldukça işlevsel bir hâle bürünen Kayn karakterini deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye etmekteyiz. Şimdiden bol zaferler dileriz.