DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:46

Kayn Rün S13 - Kayn Rün Build

Kayn Rün S13 - Kayn Rün Build

Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan League Of Legends, halk arasında bilinen adıyla LoL, gelen güncellemeleriyle her geçen gün içeriğine yenilikler katmaya devam ediyor. Oyunun en fazla sevilen yönü de karakterlerinin yüksek özellikli oluşudur. Çeşitli yeteneklerle donatılan bu şampiyonlar, oyunculara rün ve özellik seçiminde de çeşitlilik katıyor. Aynı zamanda karakter sayısı da fazladır. Bu da oyuncuların kendilerine hitap eden şampiyonu seçmelerine olanak sağlıyor. Oyunda önemli bir husus da karakterlerin rünleridir. Bu yazımızın konusunu da Kayn karakterinin sahip olduğu rünler oluşturuyor. Kayn Rün S13 - Kayn Rün Build yazımız ile bu şampiyonun rünlerinin ne olduğunu ve ne oranda tercih edildiğini yazacağız.

Kayn

Shieda Kayn, gölge büyüsünün rakibi olmayan bir kullanıcısıdır. Gölge tarikatının başına geçmiştir ve Ionia'yı tekrar bir egemenlik çağına geçirmek adına tüm gücüyle çalışmakta ve savaşmaktadır. Rhaast'ın kendi benliği olan bir silahı vardır ve Kayn Rhaast'ı taşıdığında silahın benliğinde oluşturduğu yozlaştırmayı önemsemiyor. Bu beraberlik sadece iki şekilde bitecek; Kayn bu silahı alt edebilir, bir diğer yol da kötü niyetli bu silah onu ele geçirecek ve tüm Runeterra yıkıma uğrayacak.

Kayn Rünleri

  1. Kayn'ın rünleri ilham bazında çok tercih ediliyor. Bütün ilham rünleri %100 tercih ediliyor. İlk ilham rünü ilk vuruştur. Diğer %100'lük rün sihirli pabuçlardır.
  2. %100 tercih oranlı diğer iki ilham rünleri de geleceğin pazarı ve kozmik sergidir.
  3. Hakimiyet bazlı rünler ise çok daha az tercih edilir. En çok tercih edilen hakimiyet rünü %84 ile hazine avcısıdır. Bunu takip eden hakimiyet rünü %55 oranlı zombi totemdir.
  4. Geri kalan rünler ise oldukça az tercih edilmeyle %31 tercih oranlı gözyuvarı koleksiyonu ve %26 tercih oranlı ani darbedir.

Gördüğümüz üzere Kayn yine de ilham rünleri ile kendine oldukça fazla sayıda kullanıcı bulmaktadır. İnkar edilemez derecede yüksek tercih oranları olan Kayn Rünleri'ni oyuncuların seçtiği, beğendiği ve sıklıkla da kullandığı ortadadır. Güven veren oranlar sizlere Kayn şampiyonunu seçmede bir fikir verecektir.