DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:46

Kennen Rün S13 - Kennen Rün Build

Kennen Rün S13 - Kennen Rün Build

League Of Legends fırtınası kaldığı yerden devam etmektedir. Güçlü ve özelliklerinde çeşitlilik bulunduran karakterleriyle oyuncular tarafından çok sevilmektedir.En önemli ve merak edilen konulardan biri ise oyuncuların sahip olduğu rünlerdir. Sizlere bu yazıda Kennen karakterinin rünlerinin neler olduğunu ve bu rünlerin oyuncular tarafından yüzde kaç oranında tercih edildiğini anlatacağız. Kennen Rün S13 - Kennen Rün Build yazımızla bu karakteri seçmede daha bilinçli bir seçim yapabilir ve oyunu daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Kennen

Kennen Ionia'da dengenin şimşek hızındaki fedaisinden fazlasıdır. Bir yandan da Kinkou'nun daimi yordle üyesidir. Küçük ve tüylü bir duruşu olsa da türlü türlü tehditleri alt edebilen bir şampiyondur. Bunu bir Shuriken fırtınasıyla ve sonsuz bir azimle yapar. Ustası Shen'dir. Onunla beraber ruhlar aleminde devriye gezerler ve rakiplerine dünyayı son derece yıkıcı bir elektrik enerjisiyle dar ediyorlar.

Kennen Rünleri

  1. Kennen'in büyücülük bazında en gözde rünü Aery'i çağır rünüdür ve %99 oranında tercih edilir. Bir sonraki rünü de %95'lik tercih oranıyla bulut pelerinidir.
  2. Onlardan sonra gelen rün ise yine yüksek oranlı rün olan ve %93 oranında seçilen kızart rünüdür.
  3. En az tercih edilen rünleri ise %44 tercih oranlı mutlak odak rünü, %31 tercih oranlı yücelik rünü ve %25 ile en az seçilen sürat rünüdür.
  4. Hakimiyet bazlı rünlerinden ise en çok tercih edilen rünü %99 tercihle kan tadı rünüdür. Sonrasındaki rünler ise çok daha az tercih ediliyor. %52 oranla hazine avcısı ve %33 oranlı mükemmel avcı rünü hakimiyet bazlı diğer rünleridir.

Kennen Rünleri oyuncuların merak ettiği bir konudur. Görüldüğü gibi çok fazla tercih edilen rünleri olduğu gibi oldukça az tercih edilen rünleri de vardır. Kennen için ortalama bir şampiyon yorumlamasını yapabiliriz. Ancak güçlü ve tercih edilen yönleri olduğu unutulmamalıdır. Buradaki en önemli husus, güçlü bir çar alarak rakipleri kolayca alt edileceği düşünülmemelidir. Oyuncunun oyunda yaptığı hamleler ve taktikler de rakibi alt etmede önemli bir etkendir.