DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:46

Kha'Zix İtem Dizilimi – Kha'Zix İtem Build

Kha'Zix İtem Dizilimi – Kha'Zix İtem Build

Dünya üzerinde en sevilen ve en çok oyuncu sayısına sahip olan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda ve doğru şekilde yapılan güncellemeler ve getirilen yenilikler sayesinde popülerliğini gün geçtikçe arttırmakta ve bünyesine yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce farklı hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyunu, oyuncu kitlesi ile kurmuş olduğu bağ ile diğer firmaları kıskandırmaktadır. Oyuna eklenen yeni karakterleri oyuncularının istekleri üzerine diğer karakterlerle daha uyumlu bir hâle getiren yapımcı firma dengeleri kolay bir şekilde korumakta ve oyucu kitlesinin gönlünü bir kez daha fethetmektedir. Kha’Zix İtem Dizilimi – Kha’Zix İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Kha’Zix karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimini anlatmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Kha’Zix karakterinin item dizilimini ve kısa hikâyesine geçelim.

Kha’Zix

Yaşamını tamamen hiçlik üzerine kuran Kha’Zix, geçirmiş olduğu evrim sonucunda oldukça iğrenç ve bir o kadar tehlikeli bir görünüme bürünmüştür. Üstelik geçirmiş olduğu evrim henüz sonuçlanmamıştır. Yani Kha’Zix’in yarın nasıl bir görünümde ve karakterde olacağı tamamen şansa bağlıdır, bilinmemektedir. Kha’Zix’ Kha’Zix yapan da işte bu belirsizliktir. Hayatta kalabilmek uğruna karşısında durmaya çalışan her şeyi gözünü kırpmadan yok edebilecek bir boşvermişliğe sahiptir. Geçirmiş olduğu evrim sayesinde inanılmaz bir vücuda ve zekâya sahip olan Kha’Zix avlanırken önceden planını yapabilecek seviyeye gelmiştir.

Kha’Zix İtem

Doğru bir item dizilimi ile tam bir avcıya dönüşen Kha’Zix karakterinin oyuncular tarafından genellikle kullanılmakta olan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  3. Hemen ardından Kararma itemini almaktadır.
  4. Dördüncü sırada Serylda’nın Garezi itemi tercih edilmektedir.
  5. Ardından Gecenin Kıyısı itemini alan oyuncular,
  6. Son sırada Ölümün Dansı itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Kha’Zix İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir.