DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:45

Kled İtem Dizilimi – Kled İtem Build

Kled İtem Dizilimi – Kled İtem Build

Dünya üzerinde aktif oyuncu sayısı ve mevcut oyuncu sayısı olarak en çok oyuncuya ev sahipliği yapan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden uzun bir vakit geçmesine rağmen firmanın oyuncuların isteklerine kulak asması ve doğru hamleleri doğru zamanda yapmaları sayesinde popülerliğini hâlâ korumaktadır. İçinde mevcut olan yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce esrarengiz hikâye sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Bu ilgi çekicilik sayesinde bünyelerine gün geçtikçe yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. Durum böyle olunca kendilerine main karakter belirleyen oyuncular bu karakterleri ile özleşebilmek adına karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bu amaçla Kled İtem Dizilimi – Kled İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazının içerisinde hem Kled karakterinin kısa hikâyesi hem de Kled karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan item dizilimi yer almaktadır. Lafı daha fazla uzatamadan Kled karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Kled

Görünümünün aksine oldukça tehlikeli olan Kled birçok kişiye ilham kaynağı olsa da mensup olduğu ordunun subayları ona her zaman korkarak yaklaşmaktadır. Bunun yanında asiller de Kled’den pek haz etmemektedir. Adeta savaşmak için dünyaya gelen Kled ülkesinin girmiş olduğu bütün savaşlara büyük bir hevesle katılmış ve bu savaşlardan asla kaçmamıştır. Kled’in bineği olan Skaarl’da en az Kled kadar asi ve korkusuzdur. Bu ikili birlikte muhteşem bir uyum sağlamıştır ve düşmanlarının üstüne derin bir korku salmaktadır.

Kled İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde adeta ölümsüz olan Kled karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  2. Hemen ardından oyuncular Çelik Kaplamalı Çizme itemini almaktadır.
  3. Sonrasında Kaniçen itemini satın alan oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Ölümün Dansı itemini satın almaktadır.
  5. Ardından Kara Balta itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Kleid İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir. İyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.