DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:45

Kled Rün S13 - Kled Rün Build

Kled Rün S13 - Kled Rün Build

2009 yılında piyasaya sürülen League Of Legends oyunu, hala oyun dünyasında etkinliğini sürdürmektedir. Oyunu bu denli sevilir yapan şeylerden biri de karakterlerin rünleridir. Bizler de bu yazıda sevilen Kled karakterinin rünlerini sizlere sunacağız. Kled Rün S13 - Kled Rün Build yazımız sizlere Kled hakkında yol gösterici olacaktır.

Kled

Kled hem korkusuz hem de aksi bir yordle'dır. Tıpkı Noxus gibi vahşi bir cesareti vardır. Ama onun vücut bulmuş halidir. İmparatorluk askerleri onu gıptayla anar. Ancak subaylar Kled'e oldukça temkinli yaklaşıyor ve asiller de nefretle bakıyor. Kled'in askerler nezdindeki görüntüsü: lejyonların da bulunduğu savaşlarda savaşmış ve bütün rütbelere ulaşmıştır. Savaştan da kaçmayan biridir. Bu anlatılagelen hikayeler bu şekilde olmakla beraber bu hikayelerin bir yanı da vardır. Kled'in ne yapacağı belli olmayan Skaarl adında bir bineği vardır ve bu binekle düşmanlarına hücum ediyor, kendine ait olan şeyleri korumaya çalışıyor. Tabi bunun ele geçirdiği ganimetlere el koymak gibi bir misyonu da olduğunu söylemeliyiz.

Kled Rünleri

  1. Kled'in isabet bazında tercih edilen yeterli sayıda rünü vardır. Bunların içinde en çok tercih edilen rünler %100 oranda tercih edilen yenilmez rünü ve yine %100 oranında seçilen zafer rünüdür. Özellikle yenilmez rünü ile özdeşleşmiştir Kled.
  2. Bu rünleri takip eden rünler de %73 tercih oranıyla ve %56 oranıyla sıvışma rünüdür.
  3. En az tercih edilen isabet rünleri ise %30 ile oldukça az oranda tercih edilen çeviklik rünü ve %27 oranıyla seçilen son darbe rünüdür.
  4. Kled'in azim bazında en fazla tercih edilen rünü ise %81 oranında yapılan tercihle kemik zırh rünüdür. Diğer azim rünleri oldukça az seçilirler.
  5. %40 oranında tahrip rünü, %32 oranında gözü kara rünü ve %30 oranında kullanılan aşırı büyüme rünü Kled'in azim bazında en az tercih edilen rünleridir.

Görüldüğü üzere Kled şampiyonu, oyunculara rün konusunda çeşitlilik sunmaktadır. Sizler de Kled Rünleri içerisinden istediğiniz ve tarzınıza uyan rünü oyunda kullanabilir ve oyuna kendi tarzınızı katabilirsiniz.