DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:16

Knight Ardream Nasıl Gidilir

Knight Ardream Nasıl Gidilir

2002 yılında piyasaya sürülen Knight Online ülkemizde oldukça popüler olan bir rol yapma oyunudur. Oyunun var olan hayran kitlesi her geçen gün daha da artmaktadır. Bu artışın sebeplerinden en önemlisi ise oyunun hakkaniyetli olması ve her seviyedeki kişinin kendi rakibi ile eşleşmesine olanak sağlayacak mükemmel bir düzene sahip olmasıdır. Kasılan levele göre rakipleriniz de sizinle aynı doğrultuda belirlenmektedir. Bu da oyundaki heyecan faktörünü her daim üst seviyelerde tutmaktadır. Knight’de bazı bölgeler vardır ki oyuncular o bölgeleri çok daha fazla severler. Bunlardan bir diğeri de ardream bölgesi olarak öne çıkmaktadır. Ardream bilindiği üzere Knight Online’da 59 level altı oyuncuların savaştığı bir bölgedir. Şimdi Knight Ardream Nasıl Gidilir sorusunun cevabına bir bakalım. 59 level altı oyuncular özellikle son zamanlarda bu soruyu sıklıkla sormaya başlamışlardır.

Knight Ardream Bölgesine Girme

  1. Ardream bölgesine girmek sanıldığı kadar zor bir iş değildir.
  2. Her server’in ilkinden el morad maraddon gibi tp yerleri aracılığıyla ardream’e ışınlanabilmeniz mümkündür.
  3. Yani ardream’e girebilmenin yolu 1. Serverlardan tp gate yani tp kapısında ardream yazan yerdir.
  4. Burada dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da 59 level üzerindeyseniz sırf ardream’e girmek için skill ve statları sıfırlatmanızın bir işe yaramayacağıdır.
  5. Bu durumda yeniden bir level kasmak daha kolay olacaktır.
  6. Ardream görevi genellikle 56-59 level arasında maksimum faydaya ulaşmaktadır.
  7. Ayrıca ardream’de öldüğünüzde para ve exp kaybedeceğinizden üzerinizde çok para taşımamanız gerekmektedir.

Görüldüğü üzere Knight Ardream Bölgesine Girmek için yukarıdaki adımları uygulamak yeterlidir. Ayrıca size buraya girdikten sonra nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair ufak ipuçları da vermiş bulunuyoruz. Burada dikkat etmeniz gerekenler üzerinizde çok para taşımamak ve level düşerek ardream’e girmeye çalışmamaktır. Çünkü bu oldukça sakıncalı bir durumdur. Ayrıca np bitince dışarı atacağını da unutmayalım. Bu yüzden kişiler ardream’e girebilmek için uğraşmakta ve sonrasında bölgede ciddi çabalar sarf etmektedirler. Siz de yukarıda yer alan adımları yerine getirerek ardream bölgesine gidebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER