DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:15

Knight İle Para Kazanma

Knight İle Para Kazanma

Knight Online çok amaçlı bir rol yapma oyunudur. Oyun uzun yıllardır bilgisayar üzerinden oynanmakta ve ona olan talep neredeyse hiç azalmamaktadır. Öyle ki telefonlardan oynanan oyunların etkinliği arttığı bu yıllarda bile Knight Online kitlesini korumayı başarmıştır. Oyunun bu başarısında köklü oyuncular dediğimiz ve oyunu ilk piyasaya sürüldüğü andan itibaren oynayarak level kasanların da payı bulunmaktadır. Oyunu bu kadar eskiden oynayanlar genel olarak artık bazı şeyleri aşmışlar ve bu platformdan çoktan para kazanmaya başlamışlardır. Ancak bu demek değildir ki yeni başlayanlar bu platformdan para kazanamaz. Oyuna yeni başlamış olmanıza rağmen sizin de Knight Online üzerinden para kazanabilmeniz mümkündür. Şimdi gelin birlikte Knight İle Para Kazanma yöntemlerine bir göz atalım. Bu bahsedeceklerimiz en sık kullanılan ve oyunda en kolay para kazandıran yöntemler olarak uygulanmaktadır.

Knight Online Para Kazanma 2022

  1. Para kazanmak için en sık tercih edilen yöntem hiç kuşkusuz item satışıdır.
  2. Bu işlemi level kasarak sonrasında bu charı pazarda satan oyuncular uygulamaktadır.
  3. Bu işlem sonrasında Knight içinde kullanılabilir para hesaba yüklenecektir.
  4. Sonrasında bu parayı bazı aracı siteler vasıtasıyla gerçek paraya çevirebilmek de mümkündür.
  5. Ayrıca gem, kutu, ve fragment gibi itemleri oyun içinde satın alıp sonrasında üzerine kar koyarak satan kişi sayısı da bir hayli fazladır.
  6. Burada bu işlemi haritanın belirli noktalarında yani herkesin ulaşamayacağı noktalarda gerçekleştirmeniz itemden alacağınız karı da arttıracaktır.
  7. Ancak herkesin kolaylıkla ulaşabildiği itemleri elinizde tutarsanız alacağınız kar düşecektir.

Ayrıca Knight Online Para Kazanma 2022 yöntemlerinden en çok tercih edilen bir diğeri de Moradon Sağ Banka ve Moradon Chaotic Genarator bölgesinde satış pazarı kurmaktır. Unutmayın ki yeni fragment çeşitleri çok fazla talep almamaktadır. Bunun yerine Blue Gem, Green Gem, Blue Treasure Chest gibi itemlerin sirkülasyonu çok daha fazla olmaktadır. Bu satışlardan ciddi karlar elde eden oyuncuların varlığı bilinmektedir. Özellikle Moradon Chaotic Genarator bölgesi itemlerin satılabileceği en ideal yer olarak öne çıkmaktadır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER