DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:13

Knight Karakter Silme

Knight Karakter Silme

Uzun zamandır oyuncuların severek oynadığı Knight Online, son yıllarda popülerliği tekrardan artan oyunlardandır. Bunun birçok sebebi olsa da en önemlisi oyunun gelişen şartlara uyum sağlamaya ve server ları sürekli güncel tutmasıdır. Yani gerek nostalji server olsun gerekse farklı diğer server lar oyunculara farklı alternatifler sunarak onları standartın dışına çıkarmaktadır. Oyun her ne kadar çok sevilse de bazı durumlarda bazı kişiler tarafından silinmektedir. Biz bu bu yazımızda knight karakter silme işlemi yapmak isteyenler için bu işlemin nasıl yapılacağından bahsedeğiz. Her ne kadar bunu yapan ya da yapmak isteyen kişi sayısı az da olsa bazı karakterler oyuncular tarafından sevilmemekte ve silinmek istenmektedir.  Ancak maddeleme yapmadan önce oyuncuların doğrudan karakter silme işlemlerini yapamayacakları da hatırlatmak isteriz.

Knight Online Karakter Nasıl Silinir

  1. Oyun içinde karakter silmek isteyen oyuncular azınlıkta olsa da bazı durumlarda bu talepleri karşılık bulmayabiliyor.
  2. Karakter silmek için ilk olarak kullanılması gereken yöntem durumu anlatır bir ticket açarak Knight destek ekibine söz konusu olayı iletmektir.
  3. Bunun harici karakter silmek için uygulanabilecek diğer bir yol cyper ring almaktır.
  4. Bu biraz maddi olsa da karakteri silmek isteyenler için yapılması gereken bir adımdır.
  5. Devamlı silme işlemi yapılamaması aslında adaleti sağlamak için alınma bir önlemdir.
  6. Bu şekilde olmasa her 35 level yapan üzerine 2-3m para yaparak bankaya koyup chari silebilir bu da oyunda bazı adaletsizliklere neden olurdu.

Görüldüğü üzere karakter silme işlemi kolaydır ancak devamlı olarak tekrarlamak mümkün değildir. Ancak bizlerin beklentisi karakter silme işlemini en azından her hesaba 1 ya da 2 kez izin vermeleri yönündedir. Ancak şu an bu bağlamda alınan bir karar bulunmamaktadır. O yüzden Knight Online Karakter Nasıl Silinir sorusunu soracak olanların yukarıda belirtmiş olduğumuz yöntemlerden birini seçmesi gerekmektedir. Siz de eğer bir defaya mahsus karakter silme işlemi yapmak isterseniz yukarıda belirtmiş olduğumuz 2 yoldan birini seçerek karakter silme işlemi yapabilirsiniz. Ancak bunu devamlı yapmanın mümkün olmadığını unutmayınız.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER