DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:10

Knight Online Krowaz Nasıl Girilir?

Knight Online Krowaz Nasıl Girilir?

Knight Online oyuncuları internet ortamında buluşturan harika bir rol yapma oyunudur. Oyunda yer alan gerek nostalji serverları olsun gerekse yeni serverlar olsun oyunculara hitap edebilecek güzelliktedir. Oyuncular sadece char kasmakla kalmamakta bu charları yüksek fiyatlara başkalarına satma yoluna da gitmektedir. Bunu alan oyuncuların amacı ise leveli yüksek olan charları alarak bazı kaliteli serverlara daha çabuk erişebilmektir. Oyuncular arasında en popüler PvE etkinliklerinden biri olan Krowaz ise buna açık bir örnektir. Birçok güçlü canavarın olduğu Krowaz, birbirinden heyecanlı anlara sahne olması sebebiyle oyuncular arasında oldukça popülerdir. Bizler de bu yazımızda sizler için Knight Online Krowaz Nasıl Girilir? Sorusuna değineceğiz.

Knight Krowaz Nasıl Girilir?

  1. Krowaz bir PvE etkinliği olduğundan dolayı belirli saatleri bulunmaktadır.
  2. Bu saatler ise sabit düzen içermemekte olup sürekli değişmekte ve güncellenmektedir.
  3. Genellikle her 30 dakikada bir respawn olmaktadır.
  4. Ayrıca 70 level sınırı da bulunduğu unutulmamalıdır.
  5. Etkinlik saati geldiğinde Ronark Land’de bulunan White Shadow Rİder aracılığı ile Krowaz Dominion’da girebilmek mümkündür.
  6. Ancak Krowaz Dominion’da birçok tuzak ve güçlü canavarlar olduğunu unutmamanızı öneriyoruz.
  7. Tuzaklara yakalanarak ölürseniz deneyim puanı kaybedeceğiniz için direkt 70 levelde değil biraz daha yüksek levellerde krowaz’a giriş yapmanız önerilmektedir.
  8. Ayrıca deneyim puanı kaybederken NP kaybetmediğinizi de hatırlatmak isteriz

Görüldüğü üzere Krowaz’a girmek bazı zamanlarda belirli saat aralıklarında gerçekleştirilmektedir. Knight Krowaz Nasıl Girilir? Sorusu görüldüğü üzere oldukça basit bir şekilde cevaplanmış durumdadır. Bu PvE etkinliğine giriş yapan kişilerin özel tuzaklara oldukça dikkat etmeleri önerilmektedir. Krowaz’s Dominion bilindiği üzere bir farm etkinliğidir. Bu yüzden oyunculara ellerinden geldiği kadar farm yapmaları tavsiye edilmektedir. Boss bölgesindeki kapıları açabilmek için kapılarla aynı renkte anahtarlar kullanmanız gerekmektedir. Bu anahtarları nasıl bulabiliriz derseniz ise Krowaz’s Dominion’daki canavarlardan bu anahtarlar düşmektedir. Aynı renkte olanlarda boss bölgesindeki kapıları kolayca açabilirsiniz. Yukarıda yer alan adımları uygulayarak krowaz’a girebilir ve sonrasında kolay bir şekilde oyunda ilerleme kaydedebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER