DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:14

Knight Online Kutu Nasıl Alınır

Knight Online Kutu Nasıl Alınır

Knight Online uzun yıllardır ülkemizde severek oynanan oyunların başında gelmektedir. Oyunun sürekli geliştirilmesi ve yeni serverlar eklenmesi ona olan ilginin hiç azalmamasına neden olmaktadır. Oyun ilk çıktığında başlayan ve 20 yılı aşkın süredir bıkmadan char kasan oyuncu sayısı oldukça fazladır. Ancak bunun sebeplerinden bir tanesi ise oyun yapım ekibinin ne eski oyuncuları ne yeni oyuncuları küstürecek şeyler yapmaması her iki kesime de hitap edecek iyileştirmeler sunmasıdır. Örneğin Olimpia sunucusu tamamen eski oyunculara yönelik bir nostalji iken yakalanabilen evcil hayvanlar yeni oyuncuların zevkine hitap edecek güzelliktedir. Bu sistem aynı zamanda yeni oyuncuların sıklıkla Knight Online Kutu Nasıl Alınır sorusunu sormalarına neden olmuştur. Biz de bu sebeple bu yazımızda pet kutu toplama nasıl yapılır ve ayarları nasıl olmalıdır konularına değineceğiz.

Knight Online Pet Kutu Toplama

  1. İlk olarak 300 cas karşılığı kendinize “pet autoloot” kartından alın.
  2. 4 seçeneğe tıklamamız akabinde sistem de 2 soru belirecektir.
  3. Bu sorular petlerin otomatik toplanması ya da petin itemleri sizin yerinize taşıyabilmesidir.
  4. Buradan istediğiniz seçeneği seçerek pet kutu toplama işlemine başlayabilirsiniz.
  5. Ekstra envanter seçeneğinde petiniz sizin için itemleri taşıyabildiğinden bu oldukça sık tercih edilen bir seçenektir.
  6. Ayrıca Robin Loot adlı online kutu toplama programı da tercih edilebilecek diğer alternatifler arasındadır.

Ayrıca oyundaki bazı sistemlerde oldukça kolay şekilde kutu toplamaya olanak vermektedir. Örneğin mor peri oyunculara 5 metrekarelik bir alanda otomatik olarak kutu toplama özelliği sunmaktadır. Otomatik lootlama ile kutuları hızlı ve hiç atlamadan toplayan bu sistemde oyuncular tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Görüldüğü üzere Knight Online Pet Kutu Toplama seçenekleri birden fazladır. Siz de dilerseniz yukarıda adımları belirttiğimiz şekilde dilerseniz otomatik loot programları ile kutu toplama işlemi yapabilirsiniz. Ancak bazı programların oyun destek ekibi tarafından ban sebebi olabildiğini unutmamanızı da öneriyoruz. Bu yüzden eğer char kasmıyorsanız ve kutu toplama işlemini manuel yapmak istiyorsanız mor periyi kullanmanız sizin de oldukça yararınıza olacaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER