DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:09

Knight Online Peri Nasıl Alınır?

Knight Online Peri Nasıl Alınır?

Dünyada oyuncu kitlesi bir hayli fazla olan Knight Online ülkemizde de oldukça sık oynanmaktadır. Oyun başlarda sadece char kasmak ve level atlamak için oynanırken şimdilerde çok farklı amaçlarla oynanmaya başlamıştır. Kimileri Knight’ı char kasarak level satmak için kullanmakta ve sonrasında yeni baştan karakter oluşturup onu da kasmayın tercih etmektedir. Oyuncuların bazıları ise 15 yılı aşkın süredir oyunda char geliştirerek kendilerini oyuna deyim yerindeyse adamış durumdadırlar. Oyunun sürekli yeniliklere açık olması ona olan tabi de günden güne arttırmaktadır. Peki oyunda son zamanlarda oldukça merak edilen Knight Online Peri Nasıl Alınır? Sorusunun cevabı nedir? Bizler bu makalemizde Dryad Voucher olarak bilinen yeşil peri ya da Oread Voucher olarak bilinen mor peri hakkında bilgiler vererek nasıl alınacağını sizlere açıklayacağız.

Knight Online Voucher Nasıl Alınır?

  1. Voucher almak için ilk olarak olarak Power Of Store’dan (PUS) periler temin edilmelidir.
  2. Bunun için NPC’nin menüsünü açalım
  3. Açılan sekmedeki “Exchaning İtems” bölümüne tıklayalım
  4. Bu sayfada “Sprint Helps” butonuna tıklayalım
  5. Sonrasında peri kırdırma olarak bilinen işlem başarıyla sonuçlanmış olacaktır.
  6. Dilediğiniz türde periyi alabilmeniz mümkündür ancak bu perileri pazardan satın alabilmenin oldukça zor olduğunu da hatırlatalım.

Knight Online Peri kırdırma işlemi yapan oyuncu sayısı bir hayli fazladır. Savaş alanlarında en sık görülenler daha doğrusu oyuncular tarafından em sık tercih edilenleri ise Oread ve Dryad isimli olanlardır. Oread olarak bilinen ve 5 metrelik alanda yer alan tüm kutuları otomatik olarak toplaması ile bilinen mor peri oyuncuların en sık tercih ettikleri perileri başında gelmektedir. Knight Online Voucher Nasıl Alınır? Diye soracak olanlar için tüm adımlar yukarıda açık ve net şekilde belirtilmiştir. Hangi periyi alsam diye kararsız olanlara ise editörlerimiz tarafından ilk olarak mor periyi denemeleri önerilmektedir. Tabi ki her peri kendisine özgü karakteristik özelliklere sahiptir ancak başlangıç için düşünenler için Oread yani mor peri en ideal seçim olacaktır. Siz de yukarıda yer alan yönergeler uyarak kolayca hesabına peri alabilir ve savaşın tadını çıkarabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER