DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:13

Knight Online Şikayet Etme

Knight Online Şikayet Etme

Knight Online oldukça fazla hayran kitlesine sahip olan bir rol yapma oyunudur. Oyun uzun yıllardır oynanmasına rağmen modası hiç geçmeyen ve her geçen gün yeni serverlarla kullanıcıların beğenisini kazanan bir online uygulama olarak öne çıkmaktadır. Ancak her oyunda olduğu gibi Knight Online da da bazı sorunlar hasıl olabilmektedir. Öncelikli olarak bahsetmek gerekirse küfür ya da herhangi bir hile kullanımından oyuncular birbirini hiçbir iltimas göstermeden şikâyet edebilmektedir. Bu yüzden sizlerin bu kusurlu hareketlerinden birini yapmamanızı sizlere öneriyoruz. Sonrasında ise bunu yapanları ya da herhangi bir durumda Knight online şikayet etme işleminin nasıl yapılacağını sizlerle paylaşmak istiyoruz. İlk olarak oyun içerisinde kusurlu hareketlerin nasıl şikayet edileceğinden bahsedelim

Knight Şikâyet Nasıl Edilir?

  1. İlk olarak şikayet konusu belirlenen kriterlere uygun olmalıdır.
  2. Yani bu konular küfür, hile, hırsızlık ya da oyun kurallarına aykırı hareketlerden oluşmalıdır.
  3. Bu durumu karşılıyorsa yapmanız gereken ilk işlem ekran görüntüsü almak ya da durumu anlatan bir metin hazırlamaktır.
  4. Sonrasında durumu ayrıntılarıyla anlatan ve ekte varsa ekran kayıtlarını içeren kanıtları Cheat Reports üzerinden Knight destek ekibine bildirmek gerekmektedir.
  5. Bu işlem akabinde aynı gün içerisinde gerekli inceleme başlatılacak ve gereken yapılacaktır.
  6. Ancak bahse konu işlemde kusur teşkil eden herhangi bir durum yoksa kişi sadece siz şikayet ettiniz diye herhangi bir yaptırımla karşı karşıya kalmayacaktır.
  7. Örnek olarak hesabınız soyulmuş olsun ve siz sorumluyu biliyor olun
  8. Bunun için “hesap çalınma işlemleri” adı altında durumu anlatır bir ticket açtığınızda gerekenler yapılacaktır.
  9. Ancak giden eşyalar ve varsa item restorasyonu yapılmadığını da unutmamanızı hatırlatırız.

Gördüldüğü üzere bu işlem oldukça kolaydır ve durumu anlatan bir mail ile kolayca çözülmektedir. Bunun için tek kriter sorunun belli başlı konu başlıklarına uyum sağlıyor olmasıdır. Bu kriterler sağlanıyorsa siz de yukarıda Knight Şikâyet Nasıl Edilir? Konusuna çözüm olabilecek bu şikayeti kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için yukarıda belirtmiş olduğumuz adımları harfiyen yerine getirmeniz yeterli olacaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER