DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:14

Knight Online Sunucu Değiştirme

Knight Online Sunucu Değiştirme

Knight Online oynayanlar her ne kadar oyuna oldukça bağlı olsalar da bazı durumlarda farklı serverlara yönelebilmektedirler. Oyuncular genellikle kendilerini en rahat hissettikleri ya da en fazla char kasabilecekleri serverlarda oynamayı tercih etmektedirler. Ancak bazı durumlarda oyuncular sucunu değiştirme işlemlerine başvurabilmektedir. Biz de bu yazımızda farklı bir sunucuya geçmek isteyen bir oyuncunun nasıl sunucu değiştirebileceğini adım adım anlatacağız. İlk olarak her oyuncuya 2 tane sunucu değiştirme hakkı tanındığından bahsedelim. Knight Online Sunucu Değiştirme işlemi için sistemden ön kayıt oluşturmak gerekmektedir.  Buradan mevcut charınız ile başka bir sunucuya geçmenizin mümkün olmadığından da bahsederek sunucu değiştirme işleminin nasıl olduğundan bahsedelim.

Knight Online Sunucu Değiştirme Adımları

  1. Sunucu değiştirmek çok kolay bir işlem değildir öncelikle bunu belirtelim
  2. Sunucu değiştirme Knight ekibi tarafından belirli aralıklarla sunuluyor yani devamlı yapılabilen bir işlem değil.
  3. Bu sebeple yapılabilse dahi maksimum 2 defa olarak sınırlandırılmış durumda.
  4. Ayrıca her serverda değişiklik yapabilmek de şu an için maalesef mümkün değil
  5. Bunun yanında sistem yeni serverdan eskiye geçiş yapabilmeye olanak veriyor ancak tam tersi bir duruma izin vermiyor.
  6. Örneğin yakın zamanda oyuncuların nostalji sunum olan Olimpia’a geçiş yapabilecekleri açıklanmıştı
  7. Ayrıca server değiştirme işlemi için sağlam bir gm tanımanız gerektiğini de hatırlatmak isteriz.
  8. Bu koşulları sağladığınızda server değiştirme işlemini kolayca yapabilirsiniz aksi halde bulunduğunuz sunucuda oyuna devam etmeniz gerekmektedir.

Sunucu değiştirme adımlarını sizler için en basit dille anlatmaya çalıştık. Burada ön kayıt aşamasından sunucunun sonuçlandığı aşamaya kadar tüm adımlar yer almaktadır. Knight Online Sunucu Değiştirme Adımları kontrollü bir şekilde yapılırsa gayet basittir. Oyunu uzun zamandır oynayanlar ve artık farklı bir sunucuda devam etmek isteyenler için bu yazımız oldukça faydalı olacaktır. Bu işlem görüldüğü üzere devamlı olarak uygulanan ya da sınırsız değişiklik hakkın tanınan bir işlem değildir. Buna rağmen bilmediğiniz servera kesinlikle geçiş işlemi yapmamanızı ancak nostalji sunucusu olan Olimpia’ya geçerek deneme yapmanızı öneriyoruz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER