DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:15

Knight Online Ticket Gönderme

 Knight Online Ticket Gönderme

Ülkemizde gamerların favori oyunlarından biri olan Knight Online, modası hiç geçmeyen rol yapma oyunlarında kuşkusuz et başı çekmektedir. Oyunun sürekli olarak güncellenmesi ve yeni özelliklerle oyunculara sunulması ona olan ilginin hiç azalmamasına neden olmaktadır. Oyun 2002 yılından beridir faaliyet göstermekte ve bazı dönemlerde haliyle çeşitli güncelleştirme ya da donanım hataları alabilmektedir. Ancak hala oynanıyor olmasını göz önüne alırsak bunda en büyük başarı Knight destek ekibinindir. Çünkü yapılan her güncelleştirme oyuncuların hatalarını en aza indirmekte ve bu bağlamda kolaylıklar sağlamaktadır. Oyuncuların karşılaştıkları problemlerde genellikle ilk yaptıkları işlem SSS olarak tabir edilen sık sorulan sorulara göz atmaktır. Çünkü burada aynı problemi yaşayan kişilerin sordukları sorular ve verilen cevaplar yer almaktadır. Ancak burada sorunuz yer almıyorsa ya da yaptığınız işlemle problem ortadan kalkmadıysa Knight Online Ticket Gönderme işlemi yapmanız gerekmektedir. Ticket gönderme işlemi aslında destek ekibine olayı anlatan bir metin hazırlayarak göndermektir. Şimdi gelin Knight Online’da ticket nasıl açılır ona birlikte göz atalım.

Knight Online Ticket Açma 2022

  1. Bilet açmak için ilk olarak www.support.nttgame.com adresine girilmelidir.
  2. Sonrasında oyun ID niz ile portala giriş yapalım
  3. “Submit a ticket” sekmesine tıklayarak bilet oluşturma adımına başlayalım.
  4. Sonra NTT Portal, Knight Online ve OTP seçeneklerinden ilgili olanı seçerek NEXT seçeneğine basıyoruz.
  5. Burada oyunculara 5 Npoints karşılığında NTT portala girerek SMS doğrulama yapmaları önerilmektedir.
  6. Sonrasında ortada yer alan Knight Online seçeneğinden devam edebilirler.
  7. Burada sizin problem yaşadığınız konuya göre seçerek devam etmeniz gerekmektedir.
  8. Örneğin banlanma ya da mute gibi bir ceza aldıysanız ve bununla ilgili mağduriyeti dile getirmek istiyorsanız Knight Online seçeneğinden devam etmeniz gerekmektedir.

Bu işlemden sonra metne sorunu ve varsa kanıtları ekran görüntüsü halinde göndererek ticket açma işlemini bitirmelisiniz. Knight Online Ticket Açma 2022 yılında oldukça merak edilmiştir ve yukarıda nasıl yapıldığı adım adım sizlere anlatılmıştır. Sonrasında ana menü üzerinde “Submit a ticket” sekmesinin hemen solunda yer alan “My Ticket” sekmesinden açmış olduğunuz bilete gelen cevapları görebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER