DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:11

Knight Online Yeni Çar Nasıl Açılır?

Knight Online Yeni Çar Nasıl Açılır?

Knight Online uzun süredir oynana ve kitlesi oldukça geniş olan bir rol yapma oyunudur. Oyuncular bu oyunu grafikleri, kurgusu, itemleri ve skilleri sebebiyle oldukça sık tercih etmektedir. Char geliştirmeyi kendisine amaç edinen ya da oyun piyasaya sürüldüğü andan itibaren level kasan kişi sayısı bir hayli fazladır. Bu oyuncular char kasarak o rolü parlatmakta ve sonrasında bu karakteri oldukça sağlam fiyatlara kişilere satmaktadır. Sonrasında ise kişi yeni bir çar hesabı oluşturup bu karakteri kasmaya başlamaktadır. Böyle devam edip giden bu kurgu sayesinde bazıları para kazanmakta bazıları da zamandan tasarruf ederek yüksek levelden oyuncu satın almaktadır. Bizler de bu yüzden Knight Online Yeni Çar Nasıl Açılır? konusuna değinerek bu konu hakkında bilgisi olmayan ya da daha fazla bilgi edinmek isteyen insanlara yardımcı olmaya çalışacağız.

Knight Online Yeni Çar Açma Adımları

  1. İlk olarak Knight’in resmi hesabı olan https://nttgame.com adresine girilir
  2. Burada sağ üst kısımda kırmızı renkle dikkat çeken SIGN UP butonuna tıklanır
  3. Bu kayıt olmanın ilk adımıdır.
  4. Açılan pencerede ID, mail adresi ve şifre girmeniz istenir
  5. Bu 3 bilgi de sizler için değiştirilmeyecek ve unutmamanız gereken şeylerdir.
  6. Sonrasında bilgiler karşınıza çıkar ve kontrol etmeniz istenir.
  7. Bu işlemden sonra ONAYLA butonuna tıklamanız gerekmektedir
  8. Kayıt işlemi tamamlandı ancak tamamen ONAYLANMADI
  9. Bunun için orada yazmış olduğunuz mail adresinize giderek maile gelen linke tıklayarak oyun için aktive işlemini yapmanız gerekmektedir.
  10. Sonrasında Knight içerisinden bu bilgiler ile giriş yaparak hemen çar kasmaya başlayabilirsiniz

Görüldüğü üzere yeni hesap oluşturma işlemleri oldukça basit ve zahmetsizdir. Knight Online Yeni Çar Açma Adımları hakkında bilmeniz gereken bir diğer konu da mail adresinin oldukça önemli olduğudur. Herhangi bir durumda şifre unutursanız ya da bir sebepten değişiklik yapmanız gerekirse sistem sizden mail adresi girmenizi isteyecektir. Mail adresinizi bu yüzden kullandığınız ve şifresi güçlü olan bir hesaptan bağlamanız da sizlerin yararına olacaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER