DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:44

Kog'Maw Rün S13 – Kog'Maw Rün Build

Kog'Maw Rün S13 – Kog'Maw Rün Build

Sevilen ve oldukça tercih edilen oyunlardan biri olan Lol, ekran grafikleri ve oyun içi iyileştirmeleri ile son zamanlarda tekrardan popüleritesi artan bir oyundur. Özellikle karakter bazlı incelemeler maçlara çıkmadan önce oyuncuların sıklıkla analiz ettiği konulardandır. Çünkü rünlerin ne oranda tercih edildiği oyunculara maçta fayda sağlamaktadır. Rün tercih edilme ne kadar yüksekse şampiyonun o rününe oldukça etkili diyebiliriz. Gelin birlikte merak edilen ve her bir ayrı oranlarla ifade edilen Kog'Maw Rün S13 – Kog'Maw Rün Build konusuna değinelim.

Kog'Maw

Bir hiçlik akıntısından çıkagelmiş olan Kog'Maw, Çorak Icathia topraklarının derinliklerinde düşmanlarına adeta koru salmaktadır. Dipsiz ağzıyla dikkatleri üzerine çeken, meraklı ve bir o kadar da iğrenç bir varlık olarak lanse edilen şampiyonumuz,  kemirip salyaya boğmadığı hiçbir şeyi deyim yerindeyse algılayamamaktadır. Kog'Maw'ın özünde kötülük olmasa da onun insanı ilk bakışta yanıltan saflığına temkinle yaklaşmak ve asla inanmamak gerekmektedir. Çünkü düşmanları yanılgıya düşüren bu saflık genellikle karın doyurmak için değil, merakını gidermek için kapıldığı bir yeme çılgınlığının habercisi olarak öne çıkmaktadır.

Kog'Maw Rünleri

  1. Kog’Maw’ın İsabet bazında Ölümcül Tempo rünü oyuncuların %100 tercih ettiği bir skill olarak öne çıkmaktadır.
  2. Efsane:Çevikli rünü, Kog’Maw için %94 oranında tercih edilen ve İsabet bazında etkili olan bir özellik olarak bilinmektedir.
  3. Şampiyonumuzun aynı bazda Zafer rünü %38, Pratik Zeka rünü ise %63 oranında seçilmektedir.
  4. Aynı şampiyonun Son Direniş rünü ise %44 oranında tercih görmektedir.
  5. Kog’Maw’a Azim bazında baktığımızda Kondisyon rününün %69 oranında seçildiği görülmektedir.
  6. Aynı şampiyonun %81’lik güzel bir oranla kabul gören Aşırı Büyüme rünü de söylenmesi gereken özellikleri arasındadır.

Bu yazımızda sizlere oldukça merak edilen Kog'Maw Rünleri hakkında kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Özellikle şampiyonumuz Kog’Maw’ın İsabet bazında etkili rünlerinin sayısı bir hayli fazladır. Bu da oyuncuların bu şampiyonun rünlerini daha etkili bir biçimde kullanmalarına olanak vermektedir. Sizler de maçlara çıkmadan önce Kog’Maw’ın hangi rünlerinin etkili olduğunu incelerseniz maçların daha keyifli geçeceğinden emin olabilirsiniz.