DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:44

Kumiho Gaming Valorant Koçunu Arıyor

Espor alanında kendini kanıtlamış gruplardan bir tanesi olan Kumiho Gaming twitter hesabından bir paylaşım yaparak Valorant oyunu sevenlerin heyecanlanmasına neden oldu. Yapılan açıklamaya göre Valorant oyunu için koç arayışlarının bulunduğu konusunda bir gereksinim doğduğu ve bazı özellikleri taşımasının da şart olduğu şeklinde bilgilendirme yapıldı. Oyunun turnuvalarında farklı başarılar elde eden Kumiğho Gaming daha da iyi olmak için koç edinme yoluna gittiğinden bu seneye daha iyi hazırlandığı yorumlarının yapılması da kaçınılmaz bir hal aldı.

Koçun Taşıması Gereken Özellikleri

Yayınlanan açıklamada koç adaylarının taşıması gereken özelliklere de detaylı şekilde yer verildi.

Buna göre koç olmak için başvuru yapmak isteyenlerin:

• İyi derecede İngilizce bilmesi bekleniyor,

• Türkiye ve diğer global pazarlarda e-spor alanında yeterli tecrübesinin olması da talepler arasında bulunuyor,

• İletişim konusunda sorun yaşamayacak birisi olması gerekiyor,

• Çalışma saatleri konusunda esnek olabilecek, zaman sınırlaması olmadan çalışmalarını sürdürebilecek bir koç olması isteniyor,

• IGL oyunculuğu konusunda yeterli tecrübesi olması da bir başka tercih edilme nedeni oluyor,

• Valorant oyununun yayınlanan 2 sezonunu en az Immortal düzeyinde tamamlamış olmalıdır,

• Yaşının en az 16 veya 18 üstü olması da isteniyor.

Bahsedilen özellikleri taşıyan kişilerin Valorant konusunda koç olmak için görüşmelere online alınması sağlanıyor. Ardından da seçimler yapılıyor.

Başvuruların Yapılması

Twitter üzerinden yapılan duyuru olmasından dolayı DM yoluyla iletişime geçilmesi isteniyor. Özelliklerin tamamını taşıyan ve Kumiho Gaming ile çalışmak isteyenlerin DM kutusuna taşıdıkları özellikleri yazdıkları bir mesaj yollamaları isteniyor. Ardından yapılan değerlendirme sonrasında geri dönüş yapılıyor.

Valorant Koçu Ne Yapar?

Oyunun dünya üzerinde birçok platformda düzenlenen oyun ve yarışmalarına katılmak için becerileri ve deneyimi ile yardımcı olur. Oyunun uzmanı ve belli seviyede oyuncusu olduğundan firmanın bu alandaki oyuncularını da yöneterek gerekli yardımların yapılmasını sağlar. Bunun için stratejik şekilde önemli olduğu ve oldukça iyi çalışması gerektiği unutulmamalıdır. Oyunlarda derece alınması veya ödüllerin yakalanması konusunda da yardım sağladığından dolayı çok yönlü çalışacağı bilinen bir iştir. Eğlenceli olduğu da kesindir.