DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:45

League of Legends 12.10 Yamasıyla Kled Bekleme Süreleri Bufflandı!

League of Legends 12.10 Yamasıyla Kled Bekleme Süreleri Bufflandı!

LoL, ülkemizdeki en popüler rol yapma oyunlarından bir tanesidir. Riot Games’in belki de en sevilen yapımlarından olan bu oyun gerçekçi kurgusu, sağlam grafikleri ve sürdürülebilir kariyeri ile oyuncuların sıklıkla tercih ettiği video uygulamaları arasındadır. Oyunu sürekli popüler olması ise yapım ekibinin ona olan ilgisinin hiç azalmamasına neden olmaktadır. Oyuncular destek birimine belirli aralıklarla taleplerini iletmektedir. Çünkü Riot Games ekibi yaptığı açıklamada çıkacak olan yamanın özelliklerini kullanıcı taleplerinin belirlediğini söylemiştir. Yani oyunu en iyi bilenler oyunu oynayanlardır mottosu ile yola çıkarak oyuncuların talepleri devamlı toplanmakta ve yamada karakterler buna göre bufflanmakta ya da zayıflatılmaktadır. Riot Games, son olarak League of legends 12.10 yamasıyla kled bekleme süreleri bufflandı! Müjdesi ile duyurmuştur. Biz de bu yazımızda sizlere Kled karakteri ile beraber sisteme entegre edilen yeniliklerden bahsedeceğiz.

League of legends 12.10 Kled Buffları

  1. Öncelikle bir karakter buff aldı dendiğinde bu onunla alakalı olumlu bir gelişmedir.
  2. Buff bilindiği üzere o karakteri güçlendirmek içi yapılan iyileştirmelerdir.
  3. Kled için W – Bekleme süresi 14/12,5/11/9,5/8 saniye iken 12/10,5/9/7,5/6 saniye şeklinde güncellenmiştir.
  4. Bu Kled’in gücüne gün katmış ve bekleme süresini bufflamıştır
  5. Kled ile ilgili R – bekleme süresi 160/140/120 saniye iken 140/125/110 saniye şeklinde iyileştirilmiştir.
  6. Genellikle yama notlarında şampiyonlar üzerinde “Aatrox buff almış” şeklinde kullanılan buff Kled için de geçerlidir.

12.10 yamasının işe yaradığı en önemli karakterlerden biri hangisidir dense bu sorunun cevaplarından bir tanesi hiç kuşkusuz Kled olur. Kled özellikle bekleme süreleri ile an sıkıyordu. Ancak League of legends 12.10 Kled Buffları oyuncuları oldukça memnun etmişe benziyor. Özellikle bekleme sürelerinin bufflanması oyuncuların en az yamadır Riot Games’ten talep ettikleri bir güncelleme idi. Riot en sonunda kendisine yapılan geri bildirimlerden yola çıkarak gerekli incelemeler gerçekleştirdi ve bu talepler doğrultusunda 12.10 yamasını yayınladı. Özellikle Kled karakteriyle oynamayı sevenlerin 12.1 yamasını oldukça seveceklerini ve Kled’e yapılan gecikme süresi buff’ına tam not verecekleri düşünüyoruz.