DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:47

League of legends 12.10 Yamasıyla Renekton Q’suna Buff Geldi

League of legends 12.10 Yamasıyla Renekton Q’suna Buff Geldi

LOL, tam adıyla League of legends oldukça popüler bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyuncuların 2009 yılından beri devamlı bu oyunu oynaması ve oyunda level kasması Lol’e yatırımların da hiç bitmemesine neden oluyor. Oyunu uzun zamandır oynayan pro oyuncular bazı aksaklıklar tespit edebiliyor ve bunları Riot Games ekibine raporlayabiliyorlar. Hatta oyuna yeni başlayan bir kişi bile oyun hakkında görüş ve istek bildirebiliyor. Riot Games ekibi bu talepleri ve kendi çıkarımlarını toplayarak ortaya bir sonuç çıkartıyor ve bunun sonucunda belirli aralıklarla yamalar piyasaya sürüyor. Bu yamaların amacı ise oyunda devamlılığı sağlayarak haksız rekabetin önüne geçmek. Bu sebeple çıkarılan 12.10 yaması büyük bir ses getirmişe benziyor. Oyuna entegre edilen League of legends 12.10 yamasıyla Renekton q’suna buff geldi. Bu ne demek diye soracak olanlar için kısaca açıklamak gerekirse buff bilindiği üzere kelime anlamı olarak güçlendirme anlamına geliyor.

League of legends 12.10 Renekton q buff

  • Renekton q karakteri oyunda bazı eksik yönleriyle dikkat çekiyordu.
  • Riot Games ise 12.10 yamasıyla bazı karakterlere haksızlık yaptığını anlamış olmalı ki onlara buff atarak aradaki farkı kapatmalarını sağladı.
  • Renekton için bekleme süresi 8 saniyeden 7’ye indirildi.
  • Bu karakter için oldukça önemli bir değişim olarak öne çıkıyor
  • Q Şampiyonlardan elde edilen taban iyileştirme 10/14/18/22/26 iken 12/18/24/30/36 haline getirildi.
  • Q Güçlendirilmiş ve Şampiyonlardan elde edilen taban iyileştirme 30/42/54/66/78 durumunda iken 36/54/72/90/108 olarak yenilenmiştir.

Görüldüğü üzere buff Renekton’un işine oldukça yaramışa benziyor. League of legends 12.10 Renekton q buff konusunda yapılan yenilikler de kullanıcıları tatmin etmişe benziyor. Bu durumdan şikâyetçi olan kullanıcı sayısı oldukça fazlaydı ve bazıları sırf bu nedenden bu karakteri tercih etmiyordu. Riot Destek ekibi ise yapılan çağrılara kayıtsız kalmadı ve Renekton’un tekrar popüler hale gelmesi için bir takım işlere imza attı. 12.10 yaması sonrası tekrardan yama çıkarılacağı da açıklandı. Bu durumda eksiklikler haline karaktere buff lar devam edecek anlamına geliyor.