DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:44

League of Legends 12.10 Yamasıyla Vayne'nin Gerçek Hasarı Nerflendi!

League of Legends 12.10 Yamasıyla Vayne'nin Gerçek Hasarı Nerflendi!

LoL, ülkemizde en sevilen rol yapma oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Oyuna olan ilgi ve alaka sürekli artıyor ve Lol, yeni üyeleriyle yoluna tam gaz devam ediyor. Oyunda görülen eksiklikler devamlı olarak yamalarla güncelleniyor. Lol, zaten oyun içi grafikleri oldukça sağlam bir oyundur. Bu yüzden ekip sadece oyunla ilgili değil aynı zamanda şampiyonlarla ilgili güncelleştirmelerde yapmaktadır. Ancak güncelleştirme dendiğinde akıllara gelen her şampiyona özellik eklemek tarzında bir yaklaşık bu yamalarda mevcut değildir. Bazı şampiyonlar bufflanmakta yani güçlendirilmekte bazıları ise duruma göre nerflenmekte yani güçleri biraz daha seyreltilmektedir. Bu durumun sadece bir değil farklı birçok sebebi bulunuyor. Öncelikli sebepler arasında ise şampiyonlar arasında etkileşimi arttırmak bulunuyor. Yeni çıkan bu yama League of Legends 12.10 Yamasıyla Vayne'nin Gerçek Hasarı Nerflendi! Müjdesiyle birlikte duyuruldu. Bildiğimiz gibi Vayne oyuncuların oldukça sık tercih ettikleri bir karakterdi ancak nerflenmesi gereken yani düşürülmesi gereken bazı özellikleri vardı. Riot Games’in bu yamayla bu problemleri kısmen çözdüğünü görüyoruz.

Lol 12.10 Yaması Vayne Nerf

  1. Vayne için taban can 585 iken 550’ ye düşürülmüştür.
  2. Bu yamada Vayne için W - İLAVE GERÇEK HASAR 50/65/80/95/110 (+ hedefin azami canının %4/6,5/9/11,5/14'ü) iken 50/65/80/95/110 (+ hedefin azami canının %4/6/8/10/12'si) şeklinde güncellenmiştir.
  3. Vayne şampiyonu için nerf yapılmasının sebebi karakterde bazı skillerin fazla olmasıdır.

Özellikle Vayne karakteri LOL’de oldukça seviliyor ve tercih ediliyor. Ancak Riot Games 12.10 yamasında Vayne için bazı nerf özelliklerini hayata geçirmiş duruyor. Oyuncuların en çok dikkatini çeken husus ise Vayne için gerçek hasarın nerflenmesi yani düşürülmesi olmuştur. Lol 12.10 Yaması Vayne Nerf güncellemesi düşünüldüğünde Vayne’in güç düşürmesi olarak gözükse de gerçek hasarı hala oldukça sağlamdır. Lol’de Vayne tercih edecek olanlar hala bu şampiyonla harikalar yaratabilirler. 12.10 yaması birçok şampiyon için nerff ve buff anlamında farklılıklar yaratmıştır. Bu yamanın özellikleri kullanıcıları tam anlamıyla tatmin etmiş durumdadır. Bir sonraki yamanın ne getireceği ise ilerleyen günlerde belli olacak.