DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:45

League of Legends 12.10 Yamasıyla Vladimir Q’suna Buff Geliyor!

League of Legends 12.10 Yamasıyla Vladimir Q’suna Buff Geliyor!

LoL oyunu bildiğimiz üzere her oyuncunun en az bir kere oynamayı denediği video uygulamalarındandır. Bazıları bu oyundan hemen sıkılsa da kabul edilmesi gereken bir gerçek varsa o da oyunun ülkemizde büyük bir kitle tarafından beğeniyle karşılanmasıdır. Oyuna olan ilgi ve alakanın sürekli artıyor olması ona olan yatırımların da artmasına ve oyunun sürekli yamalarla desteklenmesine neden olmaktadır. Özellikle 12.10 yaması kullanıcıların beğenisini kazanmış ve birçok karaktere buff verilen bir yama olarak öne çıkmıştır. Özellikle Vladimir Q’suna gelen buff lar oyuncuların en çok bekledikleri ve geldiğine en sevindikleri özelliklerdendir. Biz de bu yazımızda bu yüzden 12.10 yamasına gelen Vladirmi bufflarından bahsedeceğiz.

League of legends 12.10 Vladimir Buff

  1. Vladimir’in buff almış olması özellikle 12.10 yamasıyla mümkün olmuştur.
  2. Vladimir Q – İyileştirme ile 20/25/30/35/40 (+%30 YG) iken 20/25/30/35/40 (+%35 YG) haline getirilmiştir ve bu karakter için oldukça önemli bir hamledir.
  3. Aynı zamanda Q (Güçlendirilmiş) - İlave iyileştirmenin YG Oranı 100 YG başına +%3,5 iken 100 YG başına +%4 haline getirilmiştir.
  4. Vladimir için Q (Güçlendirilmiş) - Minyonlardan Elde Edilen ilave İyileştirme %30 iken %35’e çıkarılmıştır.

Oyunda farklı birçok yama ve özellikler eklenmiştir. Vladimir ile ilgili olanlar yukarıda belirtmiş olduklarımızdır. Ancak LOL yapımcısı Riot Games bu yamada sadece Vladimir’e değil farklı karakterlere de buff basmayı ihmal etmemiştir. Bu sebeple yamanın sadece bir karakteri bağlamadığını da belirtmek gerekmektedir. League of legends 12.10 Vladimir Buff iyileştirme oranları ve minyonlardan elde edilen iyileştirmeler oyuncular tarafından bir hayli takdir toplamıştır. Eğer oyunu oynarken herhangi bir karakterde adaletsiz bir özellik olduğunu düşünüyorsanız bunun için Riot destek ekibine durumu anlatmanız yeterlidir. Bu durumdan haberdar olmaları sonrası gerekli incelemeleri yaparak yamayı daha kullanılabilir hale getireceklerine emin olabilirsiniz. Yamada şampiyon ve eşyalara tek tek değişiklik getirmek yerine dayanıklığın tüm şampiyonlar için eşit derece arttırılması tercih edilmiştir. Bu yüzden yama sadece Vladimir için değil diğer tüm karakterlerin buff ve gecikme süreleri bakımından iyi olmuştur.