DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:09

League Of Legends'ın 11.2

2009 yılından bu yana oyun piyasasında olan ve o günden bu güne dek milyonlarca oyuncu tarafından takip edilen League of Legends'ın yapımcısı Riot Games, yeni bir güncelleme duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyuna bazı yenilikler gelecek.

League of Legends 11.2 Güncellemesindeki Yenilikler

Oyun her ne kadar ilk çıktığı günler kadar popüler olsa da, yine de hala yenilikler ve güncellemeler yapmaktan geri durmuyor. Yeni güncellemeyle birlikte gelebilecek olan yeniliklere dair birkaç önemli nokta açıklandı. Bunları şöyle listeleyelim: • Günateşi Pelerini isimi tank itemi yeniden düzenlenecek, • Canbiçen isimli eşya yeniden düzenlenecek, • Bazı şampiyonların iyileşme hızı sınırlandırılacak, • Performansı düşük olan şampiyonlar gözden geçirilecek. Şu an oyuna yeni gelecek güncellemede yer alacak yeniliklerin bunlar olması bekleniyor. Aynı zamanda bu yeniliklerden kaç tanesinin gerçekten yetişeceği ise bilinmiyor.

Oyunda Ne Değişecek?

Özellikle bazı şampiyonların iyileşme hızlarının çok fazla olması, oyunda bir takım adaletsizlikler yaratıyordu. Yani bu şampiyonları alan biri, takımına rahatlıkla galibiyeti getirebiliyordu. İşte yeni gelen güncelleme ile birlikte, bu adaletsizliğin önüne geçilmeye çalışılacak. Aynı zaman League of Legends'ın 11.2 güncellemesi oyuncu kaybının önüne geçmeyi planlıyor.

Oyun Neden Güncelleniyor?

Oyunun şu an yayınlanacak güncellemeden önce gelen güncellemesi olan 11.1 sürümünden oyuncuların pek çoğu memnun kalmamıştı. Dolayısıyla Riot Games de oyuncu kaybetmemek adına yeni bir güncelleme yayınlama kararı aldı. Aynı zamanda gelişen oyun piyasası içinde her oyunun bir alternatifi yaratılıyor. Oyunlar kendilerini sürekli olarak geliştiriyorlar ve yeni güncellemeler yaratıyorlar. Dolayısıyla League of Legends da bu duruma ayak uydurmaya çalışıyor.

Kullanıcılar Ne Diyor?

Oyuncuların pek çoğu, oyunun kullanıcı kaybetmemek adına yaptıkları düzenlemelerin oyunun düzenini bozduğu düşüncesini savunuyorlar. Yine de League of Legends'ın dünya üzerindeki popülaritesinden eksilen bir şey yok. Yani League of Legends bundan 3 yıl önce ne kadar popülerse, bugün de en az o kadar popüler. Dolayısıyla piyasadaki tüm oyunlar sürekli olarak güncelleniyorken, League of Legends'a da yenilikler gelmesi normal. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER