DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:37

League Of Legends Sezon 13 Ne Zaman?

League Of Legends Sezon 13 Ne Zaman?

Tüm dünyada büyük ilgiyle oynanan ve sezonları takip edilen League Of Legends yani halk arasında bilinen adıyla LoL tüm dünyayı kasıp kavurmaktadır. Oyun 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. İlk sezonundan bu yana dünyada en çok oynanan oyunlar arasında başı çekmektedir. League Of Legends tüm dünyada ilgiyle oynandığı gibi Türkiye'de de kendine yaygın bir oyuncu kitlesi bulmuştur. Oyun şuan 12. sezonunu oynamaktadır. Oyunun bu sezonunun ne zaman biteceği ve yeni sezona ne zaman başlayacağı tüm oyuncular tarafından merak konusu olmuştur. Kullanıcılar ve oyuncular yeni sezonun ne zaman başlayacağını ve yeni sezonda oyuna ne gibi yenilikler geleceğini internet üzerinden araştırıyorlar ve bilgi edinmeye çalışıyorlar. Bizler de bu yazımızda sizlere League Of Legends sezon 13 ne zaman gelecek sorusuyla ilgili bilgilerimizi aktarmaya çalışacağız.

League Of Legends 12. Sezonu Ne Zaman Bitecek?

League of Legends'ta bu sezonun en etkili ve en büyük yeniliği 2 ejderhanın gelmesiydi. Bunların isimleri Hextech ve Chemtech'tir. Hextech ile ilgili oyuncuların pek problemi olmadı, aynı zamanda da beğenildi. Ama aynı şeyleri Chemtech ile ilgili söylemek pek de mümkün değil. Bu durum karşısında oyunun geliştirileri tarafından da Chemtech kaldırıldı. İleriki zamanlarda onu oyuna tekrar katmak için uğraştıklarını ifade ettiler. Zeri oyuna eklendi. Zeriyle beraber de oyuncular çevresine elektrik saçan şampiyonları çok sevdiler. Sonrasında da geliştiricilerden oyunu daha iyi yapmaları için daha farklı yenilik beklentilerine girdiler. Şuan için bu sezonun bitiş tarihini 7 Kasım 2022 olarak bekliyoruz.

League Of Legends 13. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

League of Legends'ta 13. sezonun ne zaman başlayacağına dair şuan için herhangi bir açıklama yapılmadı. Yani kesin tarih vermek şuan için mümkün değil. Ancak beklentimiz ve tahminimiz, oyunun yeni sezonunun önümüzdeki yılın Ocak ayında başlaması. Şuan için bu konudaki tahminlerimizle yeni sezon 4 Ocak 2023 tarihinde gelebilir. Böylelikle bu yazıda sizlerle League Of Legends 13. sezon ne zaman başlayacak konusundaki tahminlerimizi paylaşmaya çalıştık.