DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:45

LeBlanc İtem Dizilimi – LeBlanc İtem Build

LeBlanc İtem Dizilimi – LeBlanc  İtem Build

Moba oyun türü deyince akıllara gelen tek oyun olmasa da ilk oyun olan League of Legends oyunudur. Çıkış tarihinin üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen istikrarlı ve hızlı çalışan geliştirici ekibinin oyuna getirmiş olduğu yenilikler ve doğru zamanda yapmış oldukları güncellemeler sayesinde oyuncuların oyun zevkini diri tutmayı başarmıştır. Bu çalışmanın karşılığı olarak yeni oyuncular da oyuna dahil olmaktadır. Mevcut olan birbirinden farklı karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce enteresan hikâye sayesinde mevcut olan oyuncu kitlesini büyük bir kolaylıkla elinde tutabilmektedir. Bu sayede dünya çapında yayılmış olan şanı herkes tarafından duyulabilir bir duruma gelmiştir. Kendilerine oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncuları bu karakterlerinin hikayelerini ve oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimini merak etmektedir ve doğal olarak bu bilgileri öğrenmek istemektedirler. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimin aktarmaktayız. LeBlanc İtem Dizilimi – LeBlanc İtem Build başlıklı yazımızda sizlere LeBlanc karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin item dizilimini aktarmakta olacağız.

LeBlanc

İnsanların iyiliğini ve saflığını kendini keşfettiği ilk günden beri oldukça büyük bir kurnazlıkla kullanan LeBlanc, oldukça çekici bir kadındır. Mensup olduğu tarikatın bile inanamadığı bir güce sahiptir. Kendini kopyalayabilen LeBlanc aynı anda birden fazla yerde bulunabilir ve istediği yaratığın karşısına istediği an çıkabilir. Gerçek niyeti de en az karakteri kadar gizemli olan LeBlanc kuytu köşelerde haince planlar kurmakta ve bu planları gerçekleştireceği günleri iple çekmektedir.

LeBlanc İtem

LeBlanc karakterinin doğru item dizilimi sayesinde ulaşabildiği güç oldukça şaşırtıcıdır. Bu güce ulaşabilecek item dizilimi de aşağıda verilmiştir.

  1. Oyuncular ilk sırada genellikle Luden’in Çığlığı itemini tercih etmektedir.
  2. Sihirbaz Pabuçları itemi de oyuncular için ikinci sırada tercih edilen itemdir.
  3. Sonrasında çoğu oyuncu Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  4. Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih eden oyuncular,
  5. Beşinci sırada Rabadon’un Şapkası itemini tercih etmektedir.
  6. Son olarak Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular item dizilimin sonlandırmaktadır.

LeBlanc İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.