DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:20

Lee Sin CT S13 - Lee Sin Counterları S13

Lee Sin CT S13 - Lee Sin Counterları S13

Lol’ün öne çıkan şampiyonlarından biri olan Lee Sin, bazı şampiyonlar karşısında oldukça etkili iken bazıları karşısında bir hayli zayıf kalmaktadır. Biz de bu yazımızda Lee Sin CT S13 - Lee Sin Counterları S13 konusuna değinerek Lee Sin’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığından bahsedeceğiz.

Lee Sin

Lee Sin Artçı Rüzgâr yeteneğini kullandığından sonraki 2 saldırısı hız kazanmakta ve enerji ifade etmektedir. Ayrıca Ses Dalgası çarptığı ilk rakibine fiziksel bir hasar vermektedir. Lee Sin karşıya titreşim gönderirse isabet ettirdiği rakibin üstüne atılıp ona eksik can miktarına bağlı olmak kaydıyla hasar vermektedir.

Lee Sin Counterları

  1. Karthus: Lee Sin, Karthus karşısında %34,8 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %47,12 olarak hesaplanmıştır. Görüldüğü üzere her 2 oran da oldukça düşüktür ve bu da Lee Sin’in bu şampiyon karşısında pek bir varlık gösteremediğine işaret etmektedir.
  2. Nocturne: Lee Sin’in Nocturne karşısındaki koridor kazanma oranı %38,53’dür. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %45,38 olarak öne çıkmaktadır.
  3. Zed: Lee Sin, Zed karşısında %40,51 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oranun maç kazanma ihtimali olarak ise %45,53 seviyesine denk geldiği bilinmektedir.
  4. Master Yi: Lee Sin’in Master Li karşısındaki koridor kazanma oranı %42,14 iken maç kazanma oranı %37,57 seviyesindedir. Bu 2 oranın da düşük olması Lee Sin’in Master Yi karşısında zayıf olduğuna işaret etmektedir.
  5. Bel’Veth: Lee Sin’in Bel’Veth karşısındaki koridor kazanma oranı %42,78 iken maç kazanma oranı %30,23 seviyesindedir.
  6. Nunu ve Willump: Lee Sin, Nunu ve Willump karşısında %43,98 ihtimalinde koridor kazanmaktadır. Şampiyonumuzun maç kazanma oranı ise %30,93’dür.
  7. Evelynn: Lee Sin’in Evelynn karşısındaki koridor kazanma oranı %45,37’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %36,24’dür.

Görüldüğü üzere Lee Sin Counterları oldukça fazladır. Bu rakamlar Lee Sin’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu göstermektedir. Siz de yukarıda yapılan analizleri okuyarak Lee Sin’in karşısına hangi şampiyonu almanız gerektiğine karar verebilirsiniz.