DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:45

Lee Sin İtem Dizilimi – Lee Sin İtem Build

Lee Sin İtem Dizilimi – Lee Sin İtem Build

Çıktığı günden bu zamana kadar tüm oyun dünyasının gözlerini üstüne çekmeyi başaran League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ses getirmiştir. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve yılların eskitemediği bu oyun bünyesinde barındırmış olduğu birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterler için yazılmış olan hikayeler sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Oynamakta oldukları karakterlerin geçmişini merak eden oyuncu sayısı oldukça fazladır. Durum böyle iken oyuncuların en çok arattıkları başlıklar karakterlerin hikayeleri olmaktadır. Lee Sin İtem Dizilimi – Lee Sin İtem Build başlıklı yazımızda hem Lee Sin karakterinin hikayesini hem de bu karakterin doğru item dizilimini siz değerli oyuncularla paylaşmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Lee Sin karakterinin hikayesini anlatmaya ve ardından doğru item dizilimini maddeler halinde anlatmaya başlayalım.

Lee Sin

Günümüzden yıllar öncesinde görme yetisini kaybeden Lee Sin bu talihsizliğe yenilmeyerek ülkesinin en cesur dövüşçüsü olmayı başarmıştır. Aynı zamanda bir keşiş olan Lee Sin topraklarında kurulmuş olan dengeleri bozmak için ortaya çıkan yaratıkları tek tek pataklamaktadır. Fani işlere sonsuza kadar ara veren Lee Sin sessizlik ile sıkı bir dostane ilişkiye girmiştir. Karşısında durmaya cüret eden bütün rakiplerini tek tek alt eden Lee Sin topraklarında oldukça büyük bir sevgi ile karşılanmaktadır. Vermiş olduğu dillere destan mücadele sayesinde birçok fani tarafından büyük bir saygı kazanmış durumdadır.

Lee Sin İtem

Doğru bir item dizilimi ile gören bir insandan bile daha iyi dövüşebilen Lee Sin karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  3. Hemen ardından Kaniçen itemini satın almaktadır.
  4. Ardından Ölümün dansı itemini alan oyuncular,
  5. Beşinci sırada Kara Balta itemini tercih etmektedir.
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini satın alan oyuncular dizilime son vermektedir.

Lee Sin İtem dizilimi yukarıda verilmiştir.