DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:44

Leona İtem Dizilimi – Leona İtem Build

Leona İtem Dizilimi – Leona İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen geliştirici firmanın sıkı ve istikrarlı çalışması sonucunda League Of Legends oyunu popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Doğru zamanda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde bünyesinde barınmakta olan oyuncuları elinde tutmayı başarmıştır. Ayrıca bünyesine yeni oyuncular katarken de ekstra bir zorluğa girmemiştir. Oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren geliştirici firma sayesinde büyük bir oyuncu bu firmaya karşı özel bir ilgi duymaya başlamıştır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan, birbirinden gizemli yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmektedir. Öyle ki main karakterlerini belirlemiş olan oyuncular, bu karakterlerle özdeşleşebilmek için karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedir. Bizler de bu noktada devreye girerek hem sizlere oyun içindeki karakterlerin hikâyelerini aktarmaktayız hem de bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimini anlatmaktayız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Leona İtem Dizilimi – Leona İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım. Leona karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılan doğru item dizilimini öğrenmek isteyen oyuncuları aşağıya doğru alalım.

Leona

Adeta Güneş gezegeninin yer yüzündeki gölgesi haline gelen Leona, elinde bulundurduğu alevden kılıcı sayesinde düşmanların acı verici ve hazin bir son hazırlamaktadır. Barındığı toprakları canı pahasına savunan Leona karşısında durma cesaretini gösteren herkesi adeta dümdüz etmektedir. Öfkelendiği zaman güneşin bir yansıması gibi gözleri kör edecek kadar parıldayan Leona üstünde taşıdığı altın zırh sayesinde dayanıklılığına dayanıklılık katmaktadır. Ayrıca omuzlarına binen zırhının ağırlığının yanında bundan daha da ağır olan bilgeliğini taşımaktadır.

Leona İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde parıltısına parıltı katmayı başaran Leona karakterinin doğru item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Dağın Siperi itemini tercih etmektedir.
  2. Hemen ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  3. Daha sonra Demir Solari’nin Broşu itemini tercih eden oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini satın almaktadır.
  5. Ardından Zeke’nin Ahengi itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Şövalyenin Adağı itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Leona İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.