DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:44

Lillia İtem Dizilimi – Lillia İtem Build

Lillia İtem Dizilimi – Lillia İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana dünyada büyük bir ses getirmeyi başaran LoL oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Hem oyunun ilgi çekiciliği hem de firmanın oyuncuları önemsemesi sayesinde bu ilgi adeta bir çığ gibi büyümüştür. Oyuncuların isteklerini oldukça fazla önemseyen ve büyük bir hızla geri dönüt sağlayan geliştirici ekip sayesinde oyuncuların ilgisi her zaman diri tutulmuştur. Bunun yanında doğru zamanlama ile yapılan doğru güncellemeler ve yenilikler sayesinde hem ellerinde bulunan oyuncuların kaybedilmesini engellemiş hem de bünyelerine yeni oyuncular katmayı başarmışlardır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin her birine özel olarak yazılan hikâyeler sayesinde de oyuncuların ilgisi çekilmektedir. Ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncular bu karakteri daha kolay benimsemek ve özümsemek için karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Lillia İtem Dizilimi – Lillia İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Lillia karakterinin gizemli hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini anlatmış bulunmaktayız.

Lillia

Aşırı derecede çekimser, karamsar ve bir o kadar da utangaç olan Lillia insan ile geyik karışımı bir yaratıktır. Görenleri ilk başta korkutsa da daha sonrasında sahip olduğu cazibesi ile onları etkilemektedir. İnsanların acımasızlığına alışamayan Lillia ormanların derinlikleri kaçmış ve geriye kalan yaşamını burada sürdürmeye karar vermiştir. Kaybolan düşlerinin peşine düşen Lillia bu düşlere saklanmış olduğu ormanda ulaşacağını ummaktadır. Kararlılıkla atmış olduğu her bir adım Lillia’nın oluşan korkularını bir bir silmekte ve eski yaşamına dönmek konusunda yardımcı olmaktadır.

Lillia İtem

Doğru bir item dizilimi ile eski günlerine dönüş hızını artırabilen Lillia karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Uğursuz Koruma itemini satın almaktadır.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini envanterlerine eklemektedir.
  3. Üçüncü sırada Şahbaz Jak’Sho itemini satın alan oyuncular,
  4. Hemen ardından Rylai’nin Kristal Asası itemini satın almaktadır.
  5. Daha sonra Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alan oyuncular,
  6. Son olarak Mejai’nin Ruhyiyeni itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Lillia İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Herkese iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.