DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:43

Lillia Rün S13 - Lillia Rün Build

Lillia Rün S13 - Lillia Rün Build

2009 yılında piyasaya sürülen League of Legends oyunu, stratejik oyunların en sevilenlerindendir. Güncelliğini yıllardır yitirmemiş olan LoL oyunu, içinde barındırdığı karakterleri bakımından da sevilen bir oyun olmaya devam etmektedir. Lillia da oyunda en sevilen karakterlerden biridir. Bu karakterin rünleri ve rünlerin yüzde kaç oranında tercih edildiği de oyuncular tarafından merak edilmektedir. Biz de sizlere Lillia'nın rünlerinden söz edeceğiz. Lillia Rün S13 - Lillia Rün Build yazımız ile Lillia karakterine daha fazla hakim olabilirsiniz.

Lillia

Lillia bir peri geyik yavrusudur ve çok utangaçtır. Ürkek bir şekilde Ionia'nın ormanlarını dolaşmaktadır. Lillia uzun bir süredir gizemli doğalardan etkilenmektedir ancak bir süreden sonra korkmaya başlamıştır. Fanilerden de saklanmaktadır. Onların düşlerinin de neden Düşler Ağacı'na ulaşmadığını merak etmektedir. İnsanların gerçekleşmeyen düşlerini bulmak için Ionia'yı elindeki sihirli dalla gezmektedir. Bunu başardığı zaman yeşerebileceğini biliyor. Diğer insanların korkularını da aştığında onların içindeki ışıltıyı bulmaları konusunda onlara yardım edebilir.

Lillia Rünleri

  1. Lillia'nın rünlerinin sayısı orta düzeydedir. Ancak tercih edilme oranı olarak oldukça yüksektir. En çok oranda seçilen isabet rünü %100 oranda tercih edilen yenilmezdir. Lillian çevrede bu özellikle tanınır. Bir sonraki rünü de yine aynı oranda %100 ile tercih edilen sıvışma rünüdür.
  2. Diğer isabet rünleri ise %99 gibi çok yüksek bir oranla zafer rünü ve yine aynı %99 oranda seçilen son direniş rünüdür.
  3. Azim bazındaki rünleri ise sayıca azdır ama tercih edilme oranı olarak oldukça yüksektir. İlk azim rünü %100 gibi çok fazla tercih edilen kondisyon rünüdür. Diğer rünü ise %92 gibi yüksek bir oranla aşırı büyüme rünüdür.

Görüldüğü üzere Lillia Rünleri'ni oyuncular çok tercih etmektedir. Bu da Lillia'nın oldukça sevildiğini gösteriyor. Bu rünler oyunculara oyunda galip geleceğini düşündürdüğü için bu kadar tercih edilmektedir. Ancak siz oyunda doğru taktikler uygulanmadığınız taktirde rünleri daha az tercih edilen bir çara karşı yenilebilirsiniz. Doğru strateji burada çok önemlidir. Bu özellikleri doğru hamlelerle harmanladığınızda oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz.