DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:11

Lol 12.14 Yama Notları

Lol 12.14 Yama Notları

Türkiye’de en sık oynanan oyunların başında hiç kuşkusuz LOL gelmektedir. Sağlam ekran grafiklerinin yanında karakterlerin farklı özellikleri LOL’ü ilgi çekici kılmakta ve gamerların bir numaralı rol yapma oyunu haline getirmektedir. Oyunun bu denli popüler olması ona belli başı iyileştirmeleri yapmayı da zorunlu hale getirmektedir. Özellikle oyun yamaları ve karakterlere atılan iyileştirmeler gamerların merakla beklediği özellikler arasında ilk sıradadır. Biz de bu yazımızda sizlere merakla beklenen ve oldukça kaliteli işlere imza atılan Lol 12.14 Yama Notlarından bahsedeceğiz. Çünkü yama sadece belli başlı oyun içi grafik düzenlemelerinden oluşmamakta karakterlerin da birçok farklı özelliğini gözler önüne sermektedir.

Lol 12.14 Yama Güncellemesi

  1. Yamada ilk olarak Yıldız Muhafızı Akali, Quinn, Rell, Taliyah ile Yıldız Düşmanı Morgana ve Prestij Yıldız Muhafızı Syndra’nın 2022 Temmuz itibariyle müthiş bir güncelleştirme ile geldiğini belirtelim
  2. Sevilen Aatrox için can büyüme oranı artmış ve E’nin iyileştirme pasifi ileri yetenek seviyesinde azalmıştır.
  3. Alistar için Q’nun mana bedeli tüm eytenek seviyelerinde azalmıştır. Ayrıca bekleme süresi de tüm yetenek seviyelerinde azalmıştır.
  4. Gangplank için ise taban canı ve taban zırhı azalırken can büyüme oranında artış meydana gelmiştir. Q’nun taban hasarı ilk yetenek seviyelerinde ayrıca bir artış göstermiştir.
  5. Gangplank için taban nitelikler 640 iken 600’e can büyüme oranı ise 104 iken 114 e çekilmiştir.
  6. Gnar’ın taban canı azalmış ayrıca can yenilenmesi büyüme oranı da azalış göstermiştir.
  7. Janna ise E’nin taban kalkan miktarı tüm yetenek seviyelerinde artmıştır. Buna karşın yamada ilave iyileştirme ve kalkan gücü azalmıştır.
  8. Yamamızda Jarvan IV için saldırı gücü oranı artarken E’nin bekleme süresi artık yetenek seviyesine bağlı olarak azalacak şekilde güncellenmiştir.

Görüldüğü üzere Lol 12.14 Yama Güncellemesi oyuncuların oldukça hoşuna gidecek özelliklerle donatılmış durumdadır. Bunun yanında yamada bir sürü ekran içi iyileştirme ve grafik kalitesinde yükseltme de yapılmıştır. Yamayı hemen indirerek Lol’ü daha keyifli hale getirmeniz mümkündür. Boyutunun da oldukça küçük olması yamaya olan talebi arttırmaktadır.