DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:29

Lol Kaç Günde 30 Olunur?

Lol Kaç Günde 30 Olunur?

League of Legends oyunu popülerliği hiç geçmeyen oyunlarda başı çekmektedir. Oyunu oynayan kullanıcı sayısı günden güne artmaktadır. Eski oyuncular da oyunu yıllardır oynamasına karşın hala oyundan bıkmamıştır. Bunun sebebi ise level atlayarak oyun karakterlerini geliştirmeleridir. Oyunda güçlendikçe Lol’dan alınan keyif de artmaktadır. Bunun yanı sıra karakteri güçlendirip satan oyuncu sayısı bile oldukça fazladır. Peki, siz de bu şekilde bir işlem yapmak istiyorsunuz ya da Lol oynamaya yeni başlayacaksınız. Lol Kaç Günde 30 Olunur?  Bu sorunun yanıtını merak eden binlerce Lol oyuncusu bulunmaktadır. Kimileri oyunu çok iyi bilen ve yeni bir hesap daha açanlar kimisi ise oyunu yeni başlayanlardır. LoL'de kaç günde 30 level olunacağı tamamen sizin ne kadar süre ve nasıl oynadığınıza bağlıdır.Ama hızlı 30 level almak için bazı ipuçları vardır.

Lol Hesabını Hızlıca 30 Level Yapmak İçin Yapılması Gerekenler:

  1. XP Boost satın alarak oyunu oynamak
  2. Botlara karşı telefondan oynamak
  3. Çıkan videoları izlemek (ödül xp)
  4. Kuleleri hızlı yok eden şampiyon olmak ve oyunu hızlı bitirmek (Ziggs gibi)
  5. Botlara karşı hızlı şekilde lane pushlayarak bitirmek
  6. Çok aktif bir şekilde oynayarak 1 haftada 30 levele ulaşmak

Bu ve bunun gibi ufak tüyolar oyunda 30 levele ulaşabilmenin en kolay yoludur. Ancak bunlarla uğraşmak istemeyenler için tavsiye 25 TL ücretini vererek güvenilir forum sitelerinden 30 level hesap satın almalarıdır. XP takviyesi almadan günlük 5 ya da 6 el oynayarak bu levele ulaşmak ortalama 1-2 ay sürmektedir. Yukarıda belirttiğimiz yöntemler bu 2 aylık süreyi çok daha kısa sürede yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Lol’de 30 Level Olmak

Lol oyununda başlangıçtan 30 level olmak çok zor bir iş değildir.30 Level sonrası dereceli maçlara girebilirsiniz. Oyuncular genel olarak en çok XP satın alarak levellerini yükseltme yöntemini kullanmaktadırlar. Ancak vakitten tasarruf etmek istiyorsanız bununla vakit kaybetmek yerine forumlardan 20-30 TL gibi bir ücrete LOL hesabı satın alabilirsiniz. Hem hesap satın almayacağım hem de oynayarak level yükseltmek istiyorum derseniz bunun için en iyi ihtimalle 2 ayınız olduğunu unutmayın.