DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:36

Lol Ne Kadar Ram Kullanır?

Bugün milyonlarca kitlesi ile gündemden asla düşmeyen bir oyun olan lol oyunu hakkında birtakım sorulara yanıt vereceğiz. Özellikle merak edilen bir soru olan lol ne kadar ram kullanır? Sorusuna da değinmeden geçmeyeceğiz elbette.

Lol Neyin Kısaltmasıdır?

Lol, league of legends isimli oyunun kısaltmasıdır. League of Legends oyunu gün geçtikçe dünya çapında popülerlik basamaklarını tırmanan ve kitlesini sürekli olarak arttıran çevrim içi bir oyundur. İlk olarak 2009 yılında piyasaya sürülen bir oyun olan League of Legends oldukça fazla oyuncu kitlesinin oldukça çok severek oynamış olduğu oyunlar arasına girmiştir.

Kendine özgün olan tasarımlarıyla öne çıkan ve de oyun şampiyonlarının çeşit çeşit savaş meydanlarında ve oyun modlarında, çevrim içi olacak şekilde oyuncuların türlü türlü şekillerde rekabet etmesini sağlayarak oynanan bir oyundur lol. Strateji ve rekabetin iç içe geçmiş bir hali olan bu oyun elbette ki oldukça heyecanlı olduğunu söylemek kesinlikle mümkündür.

Lol Sistemi İçin Gereken Alt Yapılar Nelerdir?

Lol oyunu elbette ki her teknolojik oyun gibi birtakım alt yapılara ihtiyaç duyar. Bunlar;

• 16 GB olan boş bir sabit disk alanına ihtiyaç duyar.

• 3 GHz çift çekirdekli bir işlemciye de ihtiyaç duyar.

• DirectX v9.0c ya da daha üst bir sürüm sistemine ihtiyaç duyar.

• Nvidia GeForce 8800 ya da AMD Radeon HD 5670 veyahut eşdeğeri olan bir ekran kartı da işinizi görür.

• En güncel olan Service Pack kurulu da ihtiyaç duyulanlar arasında.

• Son olarak 2 GB Ram lol sistemi için ihtiyaç duyulan bir alt yapı özelliği diyebiliriz.

Lol Ne Kadar Ram Kullanır?

Gelelim asıl konumuz olan lol ne kadar ram kullanır? Sorusuna minimum olarak 2 GB ram yeter diyebilsek bile 4 GB ve hatta 8 GB ram ile çok daha iyi olabileceğini söylemeden de geçemeyeceğiz. En iyi verimi alabilmek için 8 GB ram oldukça güzel olur diyerek bu konuyu da burada sonlandırıyoruz.