DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:16

Lol Prestij Kostümleri Nasıl Alınır?

Lol Prestij Kostümleri Nasıl Alınır?

Kullanıcıların vazgeçilmez oyunlarından biri olan Lol, oyuncu sayısını günden güne arttırmaktadır. Bunun başlıca sebepleri ise oyunun günden güne kullanıcıları kendisine çekecek güncellemeler alması, liglerin oyunu daha heyecanlı hale getirmesi ve kostüm satın alma ya da karakter yükseltebilme gibi özelliklerin oyuna olan talebi arttırmasıdır. Kullanıcıların merak ettiği sorulardan bir tanesi de Lol Prestij Kostümleri Nasıl Alınır? Sorusudur. Çünkü bu sorunun cevabı oyunun gidişatı anlamında da kullanıcılar için oldukça fazla anlam ifade etmektedir.

Lol Prestij Serisi Kostümler Nasıl Alınır?

  1. Bu kostümler önceki etkinlik mağazalarında bulunabilmektedir.
  2. Çerçeve barındırmazlar
  3. 2020 yılından sonra kostümler 100 Prestij Puanı karşılığı satın alınabilecektir.
  4. Puanların son kullanma tarihi 15 Mart 2022’dir.
  5. Bu süre zarfında kullanılmayan puanlar sistem tarafından otomatik olarak silinecektir.
  6. Puanları kullanarak kostümleri satın almak için Prestij mağazasını kullanmak yeterlidir.

Etkinliğe özel prestij serisi kostümleri bir hayli fazla olup oyuncuların ilgisini çekmektedir. Lol Prestij Serisi satın almanın başka herhangi bir yolu bulunmamaktadır. Burada dikkat eden hangi kostümün ne kadar prestij puanı karşılığı satın alınabileceğidir. Çünkü her kostümün ücreti farklılık göstermekte olup mağazada bunun bilgisi açıkça verilmektedir.

Prestij Kostümlerini Başka Alma Yöntemi Var Mı?

Lol oyununda prestij olarak bilinen özel kostümlerin ücreti karşılığında mağazadan temin edilebildiğini belirtmiştik. Bazı kostümlerin fiyatı oldukça pahalı olabilmektedir. Bu da oyuncuların aklına acaba kostümleri satın almak için başka yol var mı ya da prestij kostümleri kutudan çıkar mı sorularını getirmektedir. Bu iki sorunun cevabı da maalesef hayırdır. Lol’de prestij kostümlerini farklı bir yolla satın alabilmek mümkün değildir. Aynı şekilde oyun içindeki kutulardan bu kostümlerin çıkması da şu an için ve gelecekte mümkün gözükmemektedir.

Lol de prestij kostümleri olarak bilinen 120 adet skinin varlığı bilinmektedir. Bu kostümlerin tamamı farklı ücretlerde olup prestij puanı ile alınabilmektedir. Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki yıl içerisinde bu sayı en az 140’a çıkacak ve 20’den fazla yeni skin oyuncuların beğenisine sunulacaktır.