DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:15

Lol Yabancı Server Nasıl Girilir

Lol Yabancı Server Nasıl Girilir

Lol oyuncularının merak ettiği sorulardan bir tanesi de farklı bir serverda oyun oynayabilmenin mümkün olup olmadığıdır. Bilindiği üzere oyunun serverı demek en basit tanımıyla oynandığı ülke olarak öne çıkabilir. Şu anda Lol oyunu için Riot Games tarafından yönetilen güncel 10 sunucu bulunmaktadır. Türk oyuncular bu 10 sunucunun tamamında oyun oynayabilmektedir.  En çok tercih edilen sunucular ise Avrupa Batı ve Kuzey Amerika’dır. Bunun için yani farklı bir serverda oynayabilmek için 2 yol bulunmaktadır.

  1. Hesap aktarımı yapmak
  2. Yeni sunucu için yeni hesap oluşturmak

Bu iki yöntem sunucu değiştirmek için yani farklı bir ülkede oyun oynayabilmek için gerekli olan adımlardır. Hesap aktarma da kullanıcıların server değiştirmede sıklıkla tercih ettiği yöntemlerden bir tanesidir. Bu işlemde hesap aktarma yapılmakta yani kullanıcının birikimleri boşa gitmeden aynı şekilde bütün birikimleri, tecrübeleri ve kostümleri ile farklı bir sunucuya geçebilmesi mümkün olmaktadır. Oyuncular level açmak yerine bunu tercih edebilmektedir. Level açmak da pro oyuncuların sıklıkla başvurduğu işlemlerden biridir ancak oyunu evrensel yani global piyasada oynayabilmek bu yönteme göre çok daha keyiflidir.

Lol Yabancı Server Aktarma İşlemi

  1. Öncelikle mağazayı açmanız gerekmektedir.
  2. Sonrasında sağ üst köşeden “HESAP” seçeneğine tıklanmalıdır.
  3. Hesap sekmesine tıklanmasından sonra açılan ekranda gerçekleştirilebilecek aktarım işlemleri yer almaktadır.
  4. Buradaki sunucular size özel olarak görünmektedir. Yani görmüş olduğunuz tüm sunucular aynı zamanda geçiş yapabileceğiniz sunuculardır.
  5. Unutulmamalıdır ki hesap aktarım bedeli ücretlidir.
  6. Şu an için güncel hesap aktarım ücreti 2600 RP olarak belirlenmiş durumdadır.
  7. Bu 2600 RP satın alınarak da işlem gerçekleştirilebilmektedir.

Lol Sunucularda Ücretsiz Aktarım Yapılır Mı?

Oyunda ücretsiz aktarım yapmak zordur ancak mümkündür. Burada oyuncunun hesap aktarım kampanyalını yakalaması gerekmektedir. Oyuncu server değiştirmek için acele etmezse serverını bedavaya da değiştirebilir. Bunun için gerekli olan şey ise lol hesap aktarım biletidir. Bilete kampanya kapsamında sahip olan oyuncuların unutmaması gereken ise son kullanım tarihini geçirmemektir. Kullanım tarihi dolan biletler otomatik olarak delete edilmekte yani silinmektedir.