DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:58

Lol Yone Hangi Koridor

Lol Yone Hangi Koridor

LOL, ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Oyundaki farklı özellikler ve karakterden günden güne artmakta bu da kişilerin merakını daha üst seviyelere taşımaktadır. Yani oyunu sürekli oynarak oynayan bir oyuncu da yaklaşık 3 ay oyuna hiç girmese ve sonrasında geri dönüş yapmak istese bilmediği kavramlar aşina olmadığı bölümlerle karşılaşacaktır. Lol işte bu şekilde sürekli olarak takip edilmeyi bekleyen bir oyundur. Tabi ki eskiden olduğu gibi bu açığı kapatmak için beklemek yerine forumlardan ve internet sitelerinden faydalanmak çok daha yaygındır. Kişilerin son yıllarda en çok takip ettikleri platformlardan biri olan sitemizde bu makalede de sizlere Lol Yone Hangi Koridor olduğu açıklanacak ve kısaca bilgisi verilecektir. İlk olarak Yone’den kısaca bahsetmek gerekirse Yone; Kai’sa ve Senna ile birlikte popülerliği en yüksek olan karakterlerden biridir.

Lol Yone Hangi Koridorda?

  • Yone oldukça başarılı bir şampiyondur.
  • Yone’nin önemli özelliklerinin başında alt koridorda oynayabilmesi gelmektedir.
  • Bu koridorda yüksek hasar verme ve şampiyona mobilite kazandırma özellikleri ön sıradadır.
  • Kendisini yönetecek oyuncu için yüksek hakimiyeti zorunlu kılmaktadır.
  • Gerçekleşen her 2. Saldırı oldukça bitirici olabilmektedir.
  • Bunun yanında Yone’nin üst koridorda da gayet iyi olduğunu biliyoruz.
  • MİD olarak bilinen orta koridorda Yone’yi Mühürlü Kade yeteneği ile savaş başlatmak ya da rakibin taşıyıcılarını aradan çıkarmak için kullanabilmek mümkündür.
  • Yone’yı kullandığınız koridora göre yeteneklerini seçmeniz de önemlidir
  • Örnek olarak üst koridorda mücadeleye başladığınızda ileri fırlayarak bu hat üzerindeki tüm rakiplere hasar vermesi oldukça etkili bir özellik olarak öne çıkmaktadır.

Görüldüğü üzere Yone oldukça etkili bir karakter olarak karşımıza çıkmaktadır. Kardeşi gibi suikastçı ve düellocu olması oyuncuların onu oldukça sık tercih etmelerine neden olmaktadır. Aslında 3 koridoru da farklı özellikleriyle kullanabilmesi Lol Yone Hangi Koridorda? Sorusunu biraz farklı açılardan cevaplamaktadır. Genellikle üst koridorda tercih edilmesi ise Yone hakkında öne çıkan farklı bir niteliktir. Bu yazımızda sizlere Yone ve koridorları hakkında bilgiler vererek hangi savaş özellikleri düşmana en çok zarar verir onlardan bahsettik.