DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:58

Lol Z ile Başlayan Herolar

Lol Z ile Başlayan Herolar

Riot Games yapım şirketinin piyasaya sürdüğü League of Legends firmanın ilk oyunudur. Oyun 2009 yılında çıkmıştır. Stratejik bir MOBA oyunudur. Bu oyun e-spor dalında olup e-sporu daha da ileriye taşımaktadır. Çıktığı ilk günden bu yana bütün dünyada oyunseverleri etkisi altına almıştır. Bizim ülkemizdeki oyunseverler de bu oyuna oldukça ilgi duymuştur ve Türkiye'deki en çok oynanan oyunlardan biridir. Rekabetçi bir oyun olması da oyuncuların isteklerinin bir sebebidir. Çünkü rekabetçi oyunlar oynandıkça ve rekabet ettikçe oyuncuları kendine bağlar, etkisi altına daha çabuk alır. Oyun için bir ücret talep edilmemesi de cezbediciliği artırmaktadır. Lol oyunu Runaterra denilen bir evrende oynanıyor. Bu evrenin dört tarafı da çeşitli kıtalarla kaplıdır. Bu kıtalarda birçok medeniyet bulunmaktadır. Her medeniyette de birçok güçlü karakter vardır. Oyunun ayrıca kendine özgü dili ve  kendine has oyun içi karakterleri vardır. Bu karakterler sezondan sezona yenilenmektedir. Hem yeni karakterler oyuna dahil edilir, hem de varolan karakterler geliştirilir. Oyuncular da bu karakterlerin güçlerini merak etmektedirler. Bu karakterlerin güçlerini ve nasıl karakterler olduklarını bilmezsek oyundan keyif almamız da bir hayli zorlaşıyor. Bizler de bu karakterlerden 'Lol z ile başlayan herolar' ı size aktaracağız.

Lol oyununda Z ile başlayan hangi karakterler vardır?

Oyunda birçok harften karakterler vardır. Ancak bizler size z ile başlayanlardan bahsedeceğiz. Bunlar;

  • Zac
  • Zed
  • Zeri
  • Ziggs
  • Zilean
  • Zoe
  • Zyra

Bunların içinde Zoe en güçlü olanlardan biridir.

Zoe oyuncular tarafından alacakaranlığın yüzü olarak bilinir. Hem de Targon'un kozmik habercisidir. Bu şekilde dünyayı değiştiren bazı konuları ve gerçekleşen olayları haberdar eder. Alacakaranlık çok güçlüdür. Bundan dolayı da Zoe güçlü bir karakterdir. Yani güçlü olmasını alacakaranlığın gücünden alır. Bu güç ile bazı yıldızlar karşısında hükümdarlık kurarak hükmedebilir. Bu yıldızlara örnek olarak, Aurelion Sol verilebilir. Aurelion o kadar güçlüdür ki yıldızlara bile hükmedecek gücü vardır. Zoe, Aurelion Sol'u bile esir tutabilecek güçtedir.

Bu sayede sizlere 'Lol oyununda z ile başlayan hangi karakterler vardır konusunda oyunun daha anlaşılabilir olması için bilgilerimizi aktarmaya çalıştık.