DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:43

Lulu Rün S13 – Lulu Rün Build

Lulu Rün S13 – Lulu Rün Build

Ülkemizde en çok tercih edilen oyunlardan biri olarak akıllara gelen LOL, 140’ı aşkın karakteri ile öne çıkmaktadır. Bu karakterlerden her biri farklı counterlara sahip olarak dikkat çekmekte ve rünlerinin etkisi ile bilinmektedir. Bu yazımızın da konusu olan Lulu Rün S13 – Lulu Rün Build ise bu şampiyonun en özel rünlerini içeren bir yazı dizisi olacaktır. Öncelikle Büyücülük bazında fark yaratan Lulu özellikleri sonrasında İlham bazında devam edecektir. Rünlerin tercih edilme oranları ise sizlere tercih aşamasında fayda sağlayacaktır. Siz de Lulu’yu analiz sonrası seçmek istiyorsanız öncelikli olarak makalemizi okumalı sonrasında ise etkili rünleri seçmelisiniz. Bundan önce gelin ilk olarak Lulu’nun tarihte hangi rollerde var olduğuna bakalım.

Lulu

Pix'le birlikte Runeterra'da dolaşır iken rüyalarda karşılaşılacak cinsten göz aldatmacaları ve göz alıcı yaratıklar ortaya çıkarmasıyla ünlü olan Lulu, fiziksel âlemin sınırları olarak gördüğü farklı nesnelere baştan aşağı şekil vermektedir. Bir çırpıda gerçekliği yeniden biçimlendirerek dünyanın temel taşlarına dinamit döşeyen Lulu, Yordle devasa büyücü olarak bilinmektedir. Başkaları Lulu’nun büyüsünü en iyi ihtimalle doğadışı, en kötü ihtimalle ise tehlikeli görmektedir. Lulu biraz efsunun herkese iyi geleceğine inanarak yaşantısına devam etmektedir.

Lulu Rünleri

  1. Lulu’yu Büyücülük bazında incelediğimizde şampiyonun Aery’yi Çağır rünü oyuncular arasında %100 popülerliği olan bir özelliktir.
  2. Bunun yanında %99 oranla tercih edilen Kızart ve %71’lik bir orana sahip Yücelik rünleri Lulu için imza rünlerdendir.
  3. Kahramanımızın %62 oranında Bulut Pelerini ve %25 oranında Mutlak odak rünü ile de öne çıktığı bilinmektedir.
  4. Lulu, İlham bazında %92’lük bir tercih edilme ile Peksimet Teslimatı ile meşhurdur.
  5. Aynı zamanda %71 oranında tercih edilen Kozmik Sezgi Lulu’nun önemli rünlerindendir.

Bu yazımızda sizlere en sevilen karakterlerden biri olan Lulu rünlerinden bahsettik. Kahramanızın büyücülük bazında bir hayli etkili rünlere sahip olması sebebeiyle oldukça sevilmektedir. Buna ek olarak İlham bazında imza rünlerle öne çıkması ve bu rünlerin oyuncular arasında popüler olması Lulu’nun da kalitesini arttıran etmenlerden biri olarak akıllara gelmektedir.