DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:32

Lux CT S13 - Lux Counterları S13

Lux CT S13 - Lux Counterları S13

2009 yılında piyasaya sürülen ve MOBA türünde bir oyun olan LoL oyunu, bütün dünyada ve Türkiye'de oldukça sevilmiştir. Bu oyunda oyuncular bazı karakterlere karşı nasıl oynayacaklarını ve hangi heroları seçeceklerini merak etmektedirler. Bu herolara karşı onların counterları seçilmelidir. Bizim bu yazımızın konusu da Lux CT S13 - Lux Counterları S13 üzerinedir.

Lux

Lux'a rakipseniz onun Q'sunu mutlaka dodgelamalısınız. Çünkü tüm hasar kombosu Q'nun tutmasıyla alakalı. Rekabet ve oyun uzadığında sadece tek bir Q yemek bile oyunda alt edilmenizle sonuçlanabilir. Kırılgan bir herodur ve ona karşı agresif oynamalısınız. Bunun üstüne onun yeteneklerinden de kaçmayı başarırsanız rahatlıkla kesebileceğiniz bir karakterdir. Lux support olarak oynadığında çalılara girer ve sizi dürter, buna hazırlıklı olmalısınız.

Lux Counterları

  1. Ziggs
  2. Xerath
  3. Vel'Koz
  4. Maokai
  5. Nidalee
  6. Brand

Ziggs: Ziggs'in fırlattığı bir bomba vardır. Bu bomba seke seke ilerler ve büyü hasarı bırakır. Aynı zamanda mayın döşeme özelliği vardır. Bu mayına basıldığında patlar ve rakip büyü hasarı alır. Aynı zamanda rakip yavaşlar. En büyük gücü de cehennem bombasıdır. Bu bombayı çok uzak bir yere fırlatır. Bu bölgenin aralığında kalan bütün rakipler hasar alır. Bu rakibe karşı Lux %35,07 oranında koridor kazanır.

Xerath: Rakiplerine bir enerji ışını ateşleme özelliği vardır. Bu ışın rakipte büyü hasarı bırakır. Ayrıca durduğu yerden uzun menzilli atışlar yaparak rakibe hasar vermeyi amaçlar. Aynı zamanda bir şok küresi fırlatır. Bu rakibe karşı da Lux %35,61 ihtimalle koridor kazanabilir.

 Vel'Koz: Vel'Koz saldırısını isabet ettirdiğinde rakipte organik yapıbozum yükleri biriktiren bir çardır. 3 yük biriktirdiğinde rakip hasar alıyor. Rakibe plazma ışını yollar. Işın rakibe isabet ederse ikiye bölünen bir ışındır. Rakibe hem hasar veren hem de rakibi yavaşlatan bir ışındır bu. Hiçliğe yarık açar ve önce bir hasar verir , sonra da patlar. Böylelikle ikinci hasarı da verir. Lux, Vel'Koz karşısında %43,93 oranında koridor kazanır.

Sizler de Lux karşısında yukarıda belirttiğimiz Lux Counterları'nı alarak Lux'u daha rahat alt edebilirsiniz.