DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:42

Lux Rün S13 - Lux Rün Build

Lux Rün S13 - Lux Rün Build

Dünyanın en sevilen oyunlarından biri olan League Of Legends, içinde barındırdığı karakterleri itibariyle de zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Sevilmesinde bu kadar rol oynayan sebeplerden biri de şampiyonların özellikleri ve rünleridir. Rün çeşitliliği de sağlayan karakterlerin bazıları diğerlerinden rünleri sebebiyle daha çok tercih edilebiliyor. Oyunda en beğenilen şampiyonlardan biri de Lux karakteridir. Biz de bu yazıda Lux'un rünlerini anlatacağız. Lux Rün S13- Lux Rün Build yazısı ile bu karaktere daha çok hakim olabilir, oyunda daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Lux

Demacia büyü yeteneklerine korkuyla ve şüpheyle yaklaşılan bir ülkedir. Luxanna Crownguard da buradan geliyor. Lux, ışığı kendi iradesine göre şekillendirebiliyor. Ancak fark edilmekten ve sürgün edilmekten korkuyor. Aynı zamanda ailesinin soyluluğunu koruyabilmek için de gücünü sürekli sakladı. Ama yine bile dayanıklı ve iyimser olduğu için kendine özgü yeteneklerini benimsedi. Bundan sonra da gücünü ve özelliklerini iyiden iyiye yurduna hizmet amaçlı kullanıyor.

Lux Rünleri

  1. Lux'un büyücülük rünleri çok daha fazla tercih edilmektedir. Büyücülük bazında en fazla tercih edilen rünü %99 tercih oranıyla sihirli yıldızdır. Aynı oranda yani %99 oranında tercih edilen bir diğer rünü ise kızart rünüdür.
  2. Diğer büyücülük rünleri ise %85'lik tercih oranıyla mutlak odak ve %78 tercih oranıyla mana akışı yüzüğüdür.
  3. İlham rünlerine geldiğimizde ise en fazla tercih oranıyla bizi karşılayan rün %81 tercih oranlı peksimet teslimatıdır. Ona yakın olan diğer ilham rünü de %75 ile kozmik sezgidir.
  4. Oyuncuların en az seçtikleri ilham rünü ise %26 gibi çok az bir oranla sihirli pabuçlardır.

Verilerde de gördüğümüz gibi Lux için ortalama bir şampiyondur denebilir. Yüksek oranda seçilen rünleri de var ve sevilen bir çardır. Ancak burada en önemli husus oyuncunun oyunu ne kalitede oynadığıdır. Siz oyunu doğru taktiklerle ve doğru hamlelerle oynadığınızda her şampiyonla rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Lux Rünleri yazımızla sizler de bu şampiyonun rünleri hakkında bilgi sahibi olarak Lux ile başarıdan başarıya koşabilirsiniz.