DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:42

Malphite Rün S13 - Malphite Rün Build

Malphite Rün S13 - Malphite Rün Build

League Of Legends oyunundaki en belirgin güzelliklerden biri de şampiyonların rünleridir. Bu rünler ve rünlerin oyuncular tarafından tercih edilme istatistikleri, karakteri seçmede size yardımcı olabilir. Bu yazımızın konusu çok sevilen ve güvenilen Malphite karakteri ve onun rünleridir. Malphite Rün S13 - Malphite Rün S13 yazımızı okuyarak bu şampiyon hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Malphite

Malphite taştan büyük bir yaratıktır. Dünyada karmaşa hakim ve Malphite de bu dünyaya düzen getirmeye çalışıyor. Halk arasında Yektaş'tan kopan parça olarak da bilinir. Yektaş denilen bir anıtın hizmetinde dünyaya gelmiştir ve bir taş parçasıdır. Olağanüstü element gücüne sahiptir ve bu gücü atasını korumak amaçlı kullanır. Ancak bunun sonu hüsranla sonuçlanmıştır. Sonradan gelen yıkımdan tek başına kurtulmuştur. Bundan sonra Runeterra'nın yumuşak insanlarına ve onların değişken ruh hallerine katlanıyor. Bir taraftan da kendisine yakışır bir görev arıyor.

Malphite Rünleri

  1. Malphite'nin rünleri yüksek oranda tercih ediliyor. Özellikle büyücülük rünleri kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor. Sihirli yıldız rünü onunla özdeş bir ründür ve %100'lük tercih oranıyla en fazla kullanılan rünlerin başında geliyor.
  2. %100'lük bir diğer rün mana akışı yüzüğüdür. %100 oranla tercih edilen son rünü ise kızart rünüdür.
  3. Son büyücülük rünü ise yine %90 gibi çok yüksek bir oranda tercih edilen yücelik rünüdür.
  4. İlham rünlerine geldiğimizde ise oranlar nispeten düşmektedir. Bu bazda en çok tercih edilen rün %97 tercih oranıyla peksimet teslimatıdır.
  5. Diğer ilham rünleri ise görece çok daha az seçilen %52 gibi bir oranla sihirli pabuçlardır. Son ilham rünü de yine %52 oranında seçilen kozmik sezgidir.

Yukarıda belirttiğimiz oranlarda görüldüğü üzere Malphite'nin büyücülük rünleri belirgin bir şekilde daha fazla seçilmektedir. Genel olarak ise oldukça yüksek seçilme değerlerine sahip olan rünleri vardır. Bu da Malphite'yi oyuncular tarafından çok sevilen bir çar haline getiriyor. Oyuncular Malphite'ye güveniyor ve onun görevleri eksiksiz yerine getireceğini düşünüyor. Sizler de Malphite Rünleri yazımızdaki bu verileri kullanarak Malphite hakkında bilgi sahibi olabilir, Malphite'yi seçme konusundaki soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.