DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:43

Malzahar İtem Dizilimi – Malzahar İtem Build

Malzahar İtem Dizilimi – Malzahar İtem Build

Dünya üzerinde en popüler moba strateji oyunu olan League Of Legends oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ bu popülerliğini korumaktadır. Yapmış olduğu güncellemeler ve yenilikler sayesinde mevcut olan oyuncu kitlesini korumanın yanı sıra bünyesine yeni oyuncular da katmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı, birbirinden esrarengiz karakterler ve bu karakterlerin hikâyeleri sayesinde oyuncu kitlelerinin merakını uyandırmaktadır. Barındırmış olduğu karakterlerin hikâyeleri merak eden oyuncular özellikle ana kahramanlarının hikayelerini öğrenmek için oldukça heveslilerdir. Biz de, siz değerli oyuncuların bu arayışını kolaylaştırmak adına bu karakterlerin kısa hikâyelerini anlatmaktayız. Bugün ki Malzahar İtem Dizilimi – Malzahar İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Malzahar karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini anlatmak istedik. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden Malzahar karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Malzahar

Yaşadığı toprakların kurtuluşunun tek yolu olarak hiçlik kavramına inanan Malzahar, bilincinin derinliklerine yaşamış olduğu bu topraklarda ulaşmıştır. Hiçliğin en dibine ulaştığında topraklarında bulunan harabelerin arasında dolaşmaktaydı. O gün kendisine hiçlik tarafından bir amaç belirlendi. Malzahar karşısına çıkan herkesi kendi oluşturduğu tarikata katmak istemektedir ve bu teklifi reddetme düşüncesine sahip olan herkesi yok etmektedir. Bunu yaparken hiçbir vicdan azabı duymamakta, tam tersine yapmış olduğu her türlü saldırıda daha çok rahatlamaktadır.

Malzahar İtem

Doğru bir item dizilimi ile düşmanlarıyla adeta bir oyuncak gibi oynayan Malzahar karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda verilmişitir.

  • Oyuncular genellikle Liandry’nin Istırabı itemini satın alarak oyuna başlamaktadır.
  • Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Rylai’nin Kristal Asası itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada Uğursuz Koruma itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Morellonomikon itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Malzahar İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış tarzıyla oyun içinde bulunan bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.