DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:19

Master Yi CT S13 - Master Yi Counterları S13

Master Yi CT S13 - Master Yi Counterları S13

Lol’ün sevilen karakterlerinden Master Yi’nin öne çıkan birçok özelliği bulunuyor. Biz de bu yazımızda bu şampiyon hakkında incelemelerde bulunarak özelliklerinden bahsedeceğiz. Sonrasında ise Master Yi CT S13 - Master Yi Counterları S13 konusu hakkında bilgilendirme yaparak Master Yi’nin hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığını açıklayacağız.

Master Yi

Master Yi, Çift Saldırı yaptığında ard arda gerçekleştirdiği birkaç normal saldırıda bir iki kere vurmaktadır. Aynı şekilde Alfa Vuruşu gerçekleştiğinde şampiyonumuz gözle görülmeyecek bir şekilde savaş alanına ışınlanmakta ve yoluna çıkan birden fazla birime fiziksel hasar vermektedir.

Master Yi Counterları

  1. Qiyana: Master Yi, Qiyana karşısında %34,64 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise koridora nazaran baya yüksek olup %70,62 seviyesindedir. Ancak bir oranın yüksek diğerinin ortalama değere sahip olması Master Yi’yi Qiyana karşısında zayıf hale getirmektedir.
  2. Rek’sai: Master Yi’nin rek’sai karşısında % 40,23 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek olup bu seviye %57,25’dir.
  3. Zed: Master Yi, Zed karşısında %46,75 seviyesinde bir koridor kazanma oranı ile mücadele etmektedir. Şampiyonumuzun Zed karşısındaki maç kazanma oranı da ortalama seviyelerde seyretmekte olup bu seviye %65,57’dir.
  4. Warwick: Master Yi’nin Warnick karşısındaki koridor kazanma oranı %48,13’dür. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %49,73 seviyesinde hesaplanmış durumdadır. Her 2 değerinde ortalamanın altında seyretmesi Master Yi’nin Warnick karşısında zayıf olduğunu gözler önüne sermektedir.
  5. Talon: Master Yi, Talon’a karşı %48,81 seviyesinde koridor kazanmaktadır. Şampiyonumuzun talon karşısında maç kazanma ihtimali de aynı seviyelerde seyretmekte olup bu oran %50,91 olarak kayıtlara geçmiştir.
  6. Fiddlesticks: Master Yi’nin Fiddlesticks’e karşı %49,15 oranında koridor kazandığı biliniyor. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise koridor kazanmadan da düşük olup %36,92 seviyesindedir.
  7. Udyr: Master Yi’nin Udyr karşısındaki koridor kazanma oranı %49,93 iken maç kazanma oranı %43,97 olarak öne çıkmaktadır.

Bu yazımızda sizlere Master Yi Counterları hakkında bilgiler verdik. Siz de yukarıda incelemesini yapmış olduğumuz şampiyonları inceleyerek Master Yi’nin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu öğrenebilirsiniz.