DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:41

Master Yi Rün S13 – Yi Rün Build

Master Yi Rün S13 – Yi Rün Build

Teknoloji ile yakından ilgilenenlerin mutlaka bildiği, ilgilenmeyenlerin ise adını mutlaka duyduğu League Of Legends yani LOL dünya çapında en çok oynanan ve en çok sevilen strateji oyunu. League Of Legends oyununda birçok karakter bulunmaktadır. Master Yi de LOL’de en sevilen şampiyonlardan biridir. Master Yi’nin bu kadar sevilen bir şampiyon olmasının sebeplerinden biri ise çeşitli rünlere sahip olmasıdır. Bu yazımızda sizlere Master Yi’nin rünlerini ve oynayan kişiler tarafından bu rünlerin hangi oranda tercih edildiğinden bahsedeceğiz. Master Yi Rün S13- Yi Rün Build hakkında merak edilenleri açıklamaya çalışacağız.

Master Yi

 Düşünceleri ve hareketleri neredeyse tek bir varlığa dönüşsün diye zihnini ve vücudunu geliştiren. Master Yi. Master Yi şiddete sadece son çare olarak başvuran bir şampiyon olsa da kılıcının zarafeti ve hızı çözüme hep hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyor. Aynı zamanda Master Yi Ionia’nın Wuji sanatının yaşayan son temsilcilerinden biri. Master Yi, ömrünü halkının mirasını yaşatmaya adayan bir şampiyon. Aynı zamanda Master Yi Yedili Sezgi Merceği ile çırağı olabilecekleri gözlemleyerek hatta tartarak aralarından kimin eğitimi gerçekten hak ettiğini belirlemeye çalışan bir şampiyon.

Master Yi Rünleri

  1. Master Yi çeşitli rünlere sahiptir. Hâkimiyet rünleri isabet rünlerinden daha fazladır ve daha çok tercih edilir.
  2. Hakimiyet rünlerinden en fazla seçilen ve Master Yi ile özdeşleşen rünlerden biri keskin sağanaktır ve %100 oranında tercih edilir. Fazla tercih edilen bir diğer rün ise ani darbedir ve bu da %100 oranında tercih edilir. Bunların dışında hazine avcısı rünü de %100 oran ile tercih edilir. Hakimiyet rünlerinde en az tercih edilen rün %86 oranıyla gözyuvarı koleksiyonudur.
  3. İsabet rünlerinde ise en fazla iki rün tercih edilir. Bunlardan biri %100 oranı ile zafer rünüdür. Diğeri ise %91 oranı ile Efsane: çeviklik rünüdür.

Adaletli şampiyonumuz Master Yi LOL oyuncuları tarafından oldukça sevilir. Bahsettiğimiz gibi çoğu zirvede olan birçok rüne sahiptir. Sizler de bahsettiğimiz Master Yi Rünleri’nden istediğiniz rünü kullanabilirsiniz.