DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:18

Miss Fortune CT S13 - Miss Fortune Counterları S13

Miss Fortune CT S13 - Miss Fortune Counterları S13

Ülkemizde en sevilen oyunların başında gelen LOL, gerek sağlam grafikleri gerekse maceraya açık haritaları ile oyunculardan tam not almayı başarmış durumdadır. Özellikle oyunda yer alan şampiyonların skilleri ve hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu da bir hayli önemlidir. Bu yazımızda merak edilen Miss Fortune CT S13 - Miss Fortune Counterları S13 konusuna değinerek Miss Fortune’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf ve etkisiz kaldığından bahsedeceğiz

Miss Fortune

Miss Fortune için Şıpsevdi özelliği oldukça önemlidir ve rakibe normal saldırı yaptığında bile ilave hasar vermektedir. Aynı şekilde Çifte Vuruş skilli ile ise hem rakibe hem de rakibin arkasında bulunan hedefe ciddi anlamda hasar vermektedir. Bu 2 özellik Miss Fortune için imza hareketlerdendir.

Miss Fortune Counterları

  1. Draven: Miss Fortune, Draven’e karşı %28,64 ihtimalinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise koridora nazaran biraz daha yüksek olup %47,65 seviyesindedir.
  2. Yasuo: Miss Fortune’un Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %35,15 iken maç kazanma oranı %50,79’dur.
  3. Kai’sa: Miss Fortune’un Kai’sa’ya karşı %40,36 seviyesinde koridor kazandığı bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %46,37 olarak karşımıza çıkmaktadır.
  4. Apheios: Miss Fortune, Apheios karşısında %40,81 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise koridora nazaran biraz daha yüksektir ve bu oran %62,99’dur.
  5. Lucian: Miss Fortune’un Lucian karşısında koridor kazanma oranı %41,96 olarak hesaplanırken maç kazanma oranı ise %56,03 seviyesinde hesaplanmış durumdadır.
  6. Samira: Miss Fortune, Samira karşısında %44,23’lük bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %47,88 olarak öne çıkmaktadır. Her 2 oranın da düşük olması ise şampiyonumuzun Samira karşısında bir hayli zayıf kalmasına neden olmaktadır.
  7. Jhin: Miss Fortune’un Jhin karşısındaki koridor kazanma oranı %44,59 seviyesinde iken maç kazanma oranı da aynı seviyelerde seyretmekte olup bu oran %48,78’dir.

Yukarıda bahsi geçen Miss Fortune Counterları bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu göstermektedir. Siz de maçlara başlamadan önce bu listeyi kontrol ederseniz Miss Fortune’un hangi şampiyonlar karşısında daha etkisiz kaldığını öğrenebilirsiniz.