DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:41

Miss Fortune Rün S13 - Miss Fortune Rün Build

Miss Fortune Rün S13 - Miss Fortune Rün Build

Dünya üzerinde en çok oynanılan oyunlardan biri olan League Of Legends yani LOL birçok şampiyon barındırıyor. Bu oyunda beş güçlü şampiyondan oluşan iki takım bulunuyor. Bu oyunun amacı iki takımın da birbirlerinin üslerini yok etmeye çalışması. Bir strateji oyunu olan League Of Legends 140’tan fazla şampiyon barındırıyor. League Of Legends’ da çok fazla tercih edilen şampiyonlar olsada bunlardan en çok tercih edilen şampiyonlarından biri de Miss Fortune’ dur. Bu yazımızda sizlerle Miss Fortune’ un rünlerini ve oyunu oynayan kişiler tarafından bu rünlerin hangi oranda tercih edildiğinden bahsedeceğiz. Miss Fortune S13-Miss Fortune Rün Build ile ilgili merak ettiklerinizi açıklamaya çalışacağız.

Miss Fortune

Karakter olarak hem güzel hem de tehditkâr olan Miss Fortune Bilgewater ın en ünlü ödül avcılarından biridir. Şu zamana kadar çokça fazla sayıda suçluyu öldürmüş, delik deşik etmiş pek çoğunu da hapishanelere göndermiştir. Kendine özgü tarzı bulunan Miss Fortune ikiz tabancalar kullanır. Bu karakterimiz tüm aranan suçluların korkulu rüyası olmayı başarmıştır. Miss fortune de tıpkı Bilgewater’ ın daracık ve pis sokaklarında pek çok insan gibi elini kana bulamaktan çekinmemiştir.

Karakterimiz olan Miss Fortune nin gerçek adı Sarah’ tır. Adı geçen Bilgewater da bir silah yapımcısının kızıdır. Ünü çok uzak diyarlara ulaşmış bir yapımcıdır. Miss Fortune de annesinin yanında küçükken silah yapımına yardımcı olmuş ve zaman geçtikçe her şeyin en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş ve kendine göre teknikler geliştirip üretmiştir.

Miss Fortune Rünleri

  1. Miss Fortune çeşitli rünlere sahip bir çardır. İsabet rünleri ilham rünlerinden daha fazladır.
  2. İsabet rünlerinden en çok tercih edilen rün %98 oranıyla Efsane: kan’dır. İkinci sırada ise %72 oranıyla saldırıya devam rünü bulunur. Üçüncü sırada %67 oranıyla pratik zekâ ve dördüncü sırada %52 oranıyla son darbe rünü bulunur.
  3. İlham rünleri ise iki tanedir. En çok tercih edileni %96 oranıyla peksimet teslimatı rünüdür. Diğeri ise %95 oranıyla sihirli pabuçlar rünüdür.

Elini kana bulamaktan çekinmeyen şampiyonumuz Miss Fortune, oynayanların sevdiği ve tercih ettiği çarlardan biridir. Sizler de yukarıda belirttiğimiz Miss Fortune Rünleri’nden istediğiniz rünü kullanabilirsiniz.