DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:44

Mobile Legends Arkadaşa Elmas Gönderme

Mobile Legends Arkadaşa Elmas Gönderme

2016 yılında piyasaya sürülen Mobile Legends oyunu şu anda sadece mobile olarak yani telefon ve tabletlerde hizmet vermektedir. Oyun oldukça popüler olmasına rağmen sadece telefon ve tablet üzerinden oynanabilmektedir. Ancak buna rağmen kullanıcı sayısı günden güne artmaktadır. Oyunun sıklıkla tercih edilme sebeplerinden bir tanesi de oyun içi arkadaş eklemeye izin vermesi ve hediye alışverişinde bulunma gibi küçük jestlerin yapılabilmesidir. Bu ve bunun gibi oyun içi hareketler ona olan talebi daha da arttırmaktadır. Oyuncuların son zamanlarda merak ettiği sorulardan bir tanesi ise hiç kuşkusuz Mobile Legends Arkadaşa Elmas Gönderme işleminin nasıl yapıldığıdır. Çünkü oyun içerisinde tanışıp arkadaş olan ve birbirlerine bu şekilde çeşitli hediyeler gönderen kişi sayısı bir hayli fazladır.

Mobile Legends Arkadaşa Nasıl Elmas Gönderilir?

  1. Hediye göndermenin ilk yolu mağaza üzerinden gönderme yolunu seçmektir.
  2. Oyun içi alışveriş yapılabilen mağazaya girilir ve sağ üste tıklanır.
  3. Burada “Hediye Merkezi” sekmesine tıklanmalıdır.
  4. Hediyeyi göndermek istediğiniz arkadaşınızı listeden seçin.
  5. Burada hediye göndermek istediğiniz kişi arkadaşınız olmalıdır.
  6. Eğer arkadaş ekleme işlemini yeni yaptıysanız aradan en az 1 gün geçmeden gönderim işlemi yapamayacağınızı unutmayın.
  7. Hediyenin türü olarak elmas seçili ve onaylanır.
  8. Gereken işlemleri sağladıktan sonra karşı tarafa yani arkadaşınıza hediye gönderme işleminiz dakikalar içerisinde gerçekleşecektir.
  9. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus ise bu arkadaşınızın süreli ya da süresiz oyundan uzaklaştırma almamış olmasıdır.
  10. Eğer arkadaşınız 9. maddedeki gibi yasaklanmış ya da uzaklaştırılmışsa hediye karşı tarafa gitmeyecektir. Hatta göndermek istediğiniz elmasın yanma durumu bile vardır.

Bu yüzden oyunculara elmas hediye etmeden önce arkadaşlarından mutlaka yasaklı olup olmalarını öğrenmeleri istenmektedir. Eğer yasaklı değilse yani sistem tarafından oyuncuların tabiri ile ban yemediyse hediye gönderim işlemi başarıyla gerçekleşecektir. Mobile Legends Arkadaşa Nasıl Elmas Gönderilir? sorusu işte bu şekilde cevaplanmıştır. Sizde arkadaş listenizde yer alan ve oyun tarafından banlanmamış olan arkadaşınıza elmas gönderme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER