DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:39

Mobile Legends Bang Bang Hesap Silme

Mobile Legends Bang Bang Hesap Silme

Mobile Legends son yıllarda oldukça popüler hale gelen oyunlardan bir tanesi olarak öne çıkmış durumdadır. Üye sayısı sürekli artan oyunun indirilme rakamları da ortalamanın üzerindedir. Oyunu indiren kişilerin ise belirli ortalama bir süre oyunu oynadıkları gözlemlenmektedir. Bu demek oluyor ki oyunu indirip denemek isteyen kişi onu hemen silmiyor ve bir süre oynamaya devam ediyor. Bu istatistikler gösteriyor ki indiren kişi oyunu genellikle beğeniyor. Ancak oyunu beğenmeyen ya da artık oynamak istemeyerek hesaplarını kapatmak isteyen kişiler de tabi ki mevcuttur. Bu makalemizin konusu ise oyundaki hesabını herhangi bir sebepten dolayı silmek isteyenler için Mobile Legends Bang Bang Hesap Silme rehberdir. Oyun hesabını silmenin birçok nedeni olabilir. Makalemizin devamında sizlere adım adım hesap silme işleminin nasıl yapıldığından bahsedeceğiz.

Mobile Legends Nasıl Hesap Silinir?

  1. İlk olarak oyunu açalım ve ayarlar kısmına girelim.
  2. Buradan “hesap ayarları” sekmesine tıklayalım.
  3. Hesap ayarlarına tıkladıktan sonra sayfayı en alta indirelim.
  4. En altında “hesabı çıkış yap” butonu yer alacaktır.
  5. Ona tıkladığımızda hesaptan çıkış yapılacaktır. Ancak şu anda HESAP SİLİNMEMİŞTİR.
  6. Sonrasında oyundan çıkış yaparak telefon ayarlarına girelim.
  7. Buradan depolama ayarlarına gidelim ve Mobile Legends oyunu depolamasına girelim.
  8. “Önbelleği temizle” dedikten sonra hesap ile ilgili tüm bilgiler buradan da silinecektir.
  9. Şimdi ise yapmamız gereken hesabı artık kullanmayacağımıza dair bir maili Mobile Legends destek ekibine atmamızdır.
  10. Kullanıcı adımızla beraber hesabın bağlı olduğu mailden durumu anlatır bir mail yazarak Mobile Legends destek ekibine yazalım.

Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra destek ekibi hesabınızı silecektir. Mobile Legends Nasıl Hesap Silinir? diye soracak olanların yapmaları gereken işlem işte bu kadar basittir. Ancak bazı dönemlerde Mobil Legends yönetimi hesap silme işlemlerini askıya alabilmektedir. Bu durumlarda size mail ile geri dönüş sağlanacak ve durumu anlatır bir metin yazılacaktır. Dilerseniz hesabınızın askıya alınmasını talep edebilirsiniz. Bu durumda askıya alınan hesabın açılması için tekrar mail atmanız gerekecektir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER